مغازه ای ک دستشه مال پدرم و اجاره نمیده و حتی ازون پولی هم ب من نمیده . حالا دیروز کلی خواهش و درخواست که بیا کمک کن مغازه رو مرتب کن من نمیتونم گیج میشم و فلان بالاخره قبول کردم، گفتم خودم میچینم مرتب بشه تو دخالت نکن گفت باشه، از دیشب درگیر بودم، امروز هم خودم نبود، من تنها با فروشنده مشغول مرتب کردن بودیم. 3بار اومد دید و گفت خوب شده، و رفت جایی کار داشت، شب برگشت یکهو قاطی کرد جلو فروشنده شروع کرد به داد و بیداد سرم که چرا اینطوری چیدی و فلان جنش ارزون رو آوردی جلو جنس گرون بردی بالا،گفتم منکه قیمت ندارم، فقط دارم مرتب میکنم، بعدم تو 3 بار اومدی دیدی چرا همون موقع چیزی نگفتی، همونطور جلو فروشنده سرم داد میزد بعد شروع کرد به جنس ها لگد زدن و همه چیزایی ک چیده بودم روریخت پایین،،، فروشنده رو گفت برو خونت امشب نمیخواد وایستی،،خیلی ناراحت شدم ازش گفتم غلط میکنی جلو فروشنده سرم داد میزنی روانی بازی درمیاری،،اومدم بیرون از مغازه و هی زنگ میزد که بچه رو آماده کن من ببرم خودت هم خونه بابات بمون. منم بلاکش کردم، حالم هیچ خوب نیست ،مغز و قلب و وجودم داره میلرزه،
کاش بمیره من راحت شم از دستش، خدا لعنتش کنه روانی رو عوض تشکر اینطور رفتار میکنه...
چیکار کنم من با این ادم؟