2777
2789
عنوان

یه لحظه هم از فکر من نمیره بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 22 پست
بچه هنوز اینتوبه هست از نای لوله رد کردن که وصل میشه به ونتیلاتور شما میدونید معمولا کی از زیر اینتو ...

عزیزم وقتی از ونتیلاتور جدا میشه که بتونه به تنهایی نفس بکشه دمای بدنش رو با محیط سازگار کنه بتونه تغذیه مناسب داشته باشه

هنوز خیلی زود برای این نوزاد

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معذرت میخوام سوال میپرسم شما دیدین بچه ۲۵ هفته تو بیمارستان زنده بمونه ؟

ببخشید انقد رک‌میگم ولی نه متاسفانه زیر ۲۸هفته تاالان ندیدیم کسی بمونه 

۲۸هفته هم خیلیییی احتمالش کمه ولی داشتیم که موندن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی از ونتیلاتور جدا میشه که بتونه به تنهایی نفس بکشه دمای بدنش رو با محیط سازگار کنه بتونه ت ...

اهان 

یه خانم ماما بود می‌گفت اگه بتونه تحمل کنه تا سه چهار ماهی باید تو دستگاه باشه 

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

ببخشید انقد رک‌میگم ولی نه متاسفانه زیر ۲۸هفته تاالان ندیدیم کسی بمونه ۲۸هفته هم خیلیییی احتمالش کمه ...

ای بابا خدا ختم بخیر کنه.

دوستم همش سر شوهرش غر میزنه با اینکه خودش مقصره

همش کارای عجیب غریب میکرد با اینکه اصلا بارداری پر خطر آن چنانی نداشت

دکتر گفت زنت انقد وسیله جابه‌جا کرده راه رفته اینطوری شده 

ای بابا خدا ختم بخیر کنه.دوستم همش سر شوهرش غر میزنه با اینکه خودش مقصرههمش کارای عجیب غریب میکرد با ...

واقعا خدا کمکشون کنه خیلییی سخته خیلیییی

من خودم از روزی که بیمارستان بستری شدم فکر و‌خیال داره دیوونم‌میکنه که اگه زودتر بیاد بره‌تو‌دستگاه چیکار کنم

حالا دوستت بیچاره جلو چشمشه نوزادش دیدتش

وصل بودن به دستگاهش رو‌دیده...خدا نکنه این بچه مشکل دار بشه یا چیزیش  بشه خدا به داد دل این مادر برسه ان شالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا خدا کمکشون کنه خیلییی سخته خیلییییمن خودم از روزی که بیمارستان بستری شدم فکر و‌خیال داره دیوون ...

انشالله چی بگم والا دعا کن این بچه سالم بمونه

الان مامانم میگه یکی از فامیلامون سال پنجاه و چهار ۲۵ هفته اینا به دنیا اومده مونده 

عزیزم یه سوال بچه اگه دست و پاش رو خیلی تموم بده جمع کنه بزاره زیر چونه اش اینا نشونه خوبیه یا نه ؟؟

انشالله چی بگم والا دعا کن این بچه سالم بمونهالان مامانم میگه یکی از فامیلامون سال پنجاه و چهار ۲۵ ه ...

عزیزم این یه رفلکس طبیعی بچه است و از همون حالت جنینی دارتش چیز بد یا خوبی نیست غریزی کاملا

از همون چند هفتگی توی رحم همین شکلی هستن

نمیدونم والا میگم من ندیدم‌واقعیتش ولی همیشه یه استثناهایی هست قطعا

1
5
10
15
20
25
30
35
40