2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع ذوقشو داشتم ولی الان نه.یه دختر خاله دارم،از من کوچیکتر بود.باباش براش خریده بود،ینی نمیدون ...

وای من..

عزیزم قربون دل شکسته تون.

ببخشین نمیخواستم با تایپیکم

حس بد و ناراحتی منتقل کنم‌بهتون😢🙁🩷

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

اون موقع ذوقشو داشتم ولی الان نه.یه دختر خاله دارم،از من کوچیکتر بود.باباش براش خریده بود،ینی نمیدون ...

گریه نکن عزیزممم🥲هرکس یجور تو زندگی سختی کشیده 

کاش خاله ت یکی ام واسه تو میخرید چی ازش کم میشد 

دیگه گذشت بهش فکر نکن الان شاغل نیستی 

گریه نکن عزیزممم🥲هرکس یجور تو زندگی سختی کشیده کاش خاله ت یکی ام واسه تو میخرید چی ازش کم میشد دیگه ...

الان نه شاغل نیستم.ولی در عوض همسرم خیلییییییی خوبه.واقعا همه جوره پشتم درمیاد.هرچی دلم بخواد برام میخره.خدا ازش راضی باشه.

🤦‍♀️فکرکنم اکثرا همینطور بودیم.😢یه مداد دستمون نمی موند

بعضيا براشون مهم نبود 

راستی یادم اومد تو اون جامدادیم یه مداد موشکی ام بود 

ازینا که   نه مداد نوکی بود نه مداد عادی  دار و ندارم تو اون بود😂

الان نه شاغل نیستم.ولی در عوض همسرم خیلییییییی خوبه.واقعا همه جوره پشتم درمیاد.هرچی دلم بخواد برام م ...

اخیی خوبه خداروشکر همین کلی نعمته ک خیلیا ندارن خدا یجا نده یجا جبران میکنه

الان نه شاغل نیستم.ولی در عوض همسرم خیلییییییی خوبه.واقعا همه جوره پشتم درمیاد.هرچی دلم بخواد برام م ...

خداروشکر.خداحفظشون کنه.

دیدین عزیز هرکس‌یه جور سختی میکشه.

یه زمانی به انچه که میخواد نمیرسه.

الهی خوشبخت باشین🥰🩷

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱