2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ازاین جامدادی ها داشتمهرروز باز و بسته میکردماز صداش خوشم می اومد🥰😁

اره😍

من یدونه بعدا نمیدونم خریدم یا از‌ کجا بهم رسید😂لاکچری تر بود بغلش جای تراش داشت و نرمالو تر بود😍

ی جامدادی ام یادمه زن عموم بهم کادو داد توش پر از چیزای فانتزی مداد عروسکی نوک مداد گوگولی مداد نوکی 

خودکار پاک کن قشنگ جامدادی هم پلاستیکی آبی رنگ بود هنوز یادمه روش طراحی کارتونی و اکلیلی طور بود 

گذاشتم زیر میز 😑😭بردنش یادم نمیره خیلی با ارزش بود کوفتش شه هرکی برداشت

خدا هیشکی رو فقیر نکنه.تو حسرت اون جامدادی ها سوختم.همه داشتن بجز من.😭😭😭

عزیزممم🥲🥲خب الان واسه خودت بخر 

منم مداد رنگی ۲۴ رنگ دوست داشتم نخریدم البته خیلیم نه ولی دوست داشتم چند سال پیش واسه خودم خریدم البته استفاده نکردم اهل نقاشی نیستم

اره😍من یدونه بعدا نمیدونم خریدم یا از‌ کجا بهم رسید😂لاکچری تر بود بغلش جای تراش داشت و نرمالو تر ب ...

😁🥰اخییی..

یادش بخیر واقعا😍

منم یه بار قمقمه رو جا گذاشتم.رسیدم خونه

اینقدر گریه کرده بودم🥲میگفتم الان‌میبرنش🤦‍♀️

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

عزیزممم🥲🥲خب الان واسه خودت بخر منم مداد رنگی ۲۴ رنگ دوست داشتم نخریدم البته خیلیم نه ولی دوست داشت ...

کلا لوازم تحریر خیلی حس خوبی به آدم میده.

درسته؟؟قبول دارید؟

من که اینطوری ام.هنوزم هنوزه لوازم تحریر رنگی

و فانتزی قشنگی ببینم توانشو داشته باشم میخرم

لذت میبرم واقعااا🥰😍🌱

جون میگیرم🩷

با چیزای ساده حال خودمو خوب میکنم🥲

🥺🙂کاش تو همون زمان می موندیم

واقعا..

کاش میشد برگشت به قدیم

بعضی از اتفاقات رو دوباره تجربه گرد.

یا‌کاش تمامش مثل فیلم ضبط میشد🤭🩷

عزیزممم🥲🥲خب الان واسه خودت بخر منم مداد رنگی ۲۴ رنگ دوست داشتم نخریدم البته خیلیم نه ولی دوست داشت ...

اون موقع ذوقشو داشتم ولی الان نه.یه دختر خاله دارم،از من کوچیکتر بود.باباش براش خریده بود،ینی نمیدونی پر پر میزدم که کاش منم داشتم ولی...... همیشه شاگرد اول بودم ولی از سر و وضعم معلوم بود که فقیرم.حتی از تربیت معلمی قبول شدم ولی چون شانس نداشتم منو برنداشتن.بجای من یکی که بچه‌ی آخوند بود رو برداشتن.یادمه تو ابتدایی با کیفِ مردونه و مانتو شلوار مشکی که خیلییییی گشاد بود برام میرفتم مدرسه.خدایا گریم گرفت الان.....