2777
2789
عنوان

پسر عموم چندساله از ما دوری میکنه دی دلیل🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا ولش کن شاید اتفاقی افتاده تو بی خبری بعدشم میخوای‌چی‌بپرسی تهش میگه به تو چه البته ببخشید ها

پسری ک من میشناختم بی شخصتت نبود ک اینجور برخورد کنه اما ممکنه تواین ده سال وقتی این کارا ازش سر زده واقعا این رقتار کنه

با افتخار لرم❤️

بخدا مسخره نکردم جدی میگم واقعا عحیبه من میگم شاید عاشق شما شده مادرش اینکارو میکنه که نیاد سمتت

اره همه همین حدسو میزنن🤦‍♀️

بنظرت بااین تفاسیر بپرسم یا نپرسم؟

با افتخار لرم❤️

عزیزم کنجکاوی ات سرانجام خوبی نداره شاید حتی بد و بیراه ازش بشنوی بعد نیای گلایه کنه پسره سر تا پام‌ ...

ن چ احوال پرسی 

میخوام بدونم دردش تو این سالها چی بود ک این رقتارا کرد همین

بعدم اون به خیرو منو به سلامت تمام

با افتخار لرم❤️

بخدا کاریش ندارم فقط یک کلام میخوام بپرسم چرا اینکارو کرد بلاخره دردی داشت ک اینطوری رفتار کرد

نپرس عین روز برام روشنه تهش بی ابرویی برات میمونه انگار یه صفحه باز شده ازت جلومه

یه وکیلی می‌گفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!

ن چ احوال پرسی میخوام بدونم دردش تو این سالها چی بود ک این رقتارا کرد همینبعدم اون به خیرو منو به سل ...

خب اینو تو نباید بپرسی ک پدرت باید از پدرش بپرسه نه حتی مستقیم‌ از خودش تو اصلا نباید اینو آدم حساب کنی

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

خب پس،خودتو کوچیک نکن.امان از دل دخترا،با اینکه میخوان طرفداری خانواده رو کنند،ولی کسی پشتشون نیست.. ...

فقط دلیلشو بپرسم بازم خودمو کوچیک کردم؟🥲

ببین طاقت ندارم وقتی میشنوم تو جمع ها به همه عمو ها احترام میزاره جز بابای من انکار دشمن خونیشه

با افتخار لرم❤️

نپرس عین روز برام روشنه تهش بی ابرویی برات میمونه انگار یه صفحه باز شده ازت جلومه

وای دختر ترسیدم بخدا

نمیخوام برم درخواست دوستی بدم که بی ابرو شم تو فامیل میخوان دلیل رفتارهای احمقانش بپرسم

با افتخار لرم❤️

فقط دلیلشو بپرسم بازم خودمو کوچیک کردم؟🥲ببین طاقت ندارم وقتی میشنوم تو جمع ها به همه عمو ها احترام ...

واااا چرا اینجوری شده؟

تو نپرس. ممکنه بهت توهین کنه.و دختر هم هستی اذیت میشی.و ممکنه خانواده پشتت درنیان.

بابات باید به عموت بگه و اظهار ناراحتی کنه..

همگی به ریسمان محکم الهی چنگ‌ بزنید و پراکنده نشوید💚🌻

خب اینو تو نباید بپرسی ک پدرت باید از پدرش بپرسه نه حتی مستقیم‌ از خودش تو اصلا نباید اینو آدم حساب ...

بابام ادم کمی نیست تو فامیل که بره رو بزنه یه الف بچه دوزاری

که چرا بهش احترام نمیزاره

من خودم خواستم در حد ساده پیش قدم شم دلیلش بدونم همین

با افتخار لرم❤️

واااا چرا اینجوری شده؟تو نپرس. ممکنه بهت توهین کنه.و دختر هم هستی اذیت میشی.و ممکنه خانواده پشتت درن ...

بخدا ماهم نمیدونیم

۱۰ ساله  اینجوریه

گفتم ساده بپرسم مرگش چیه البته محترمانه بعدم بره بدرک

با افتخار لرم❤️