2777
2789
عنوان

دخترایی که با وجود داشتن براد همه کارای خونه گردن شماست

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 56 پست
همه به تربیت ابتدایی خانواده بر میگرده وقتی فضای موجود خونتون اینجوری بوده دیگه برادرتون این جوری ذا ...

امیدوارم یه هر کدوم زنای سلیطه ای گیرشون بیاد که توش بمونن

فقط از خدا همینو میخام

۱۴۰۴/۷/۲۵

بنظرم پدر و مادر هردو وظیفه دارن که به بچه ها بدون درنظر گرفتن نوع جنسیت مسئولیت بدن و اگه پدر خانوا ...

مشکل همینه تو خونه ما وقتی من کار کنم همش تشویق میکنن که به به چقد کار میکنی افرین چه خوب تمیز میکنی

به خدای احد و واحد به برادرم بگم استکانا رو بشور اول از همه مادرم بعد پدرم خونشون به جوش میاد که چرا به اون میگی حالا یذره کار کردی نمیخاد به رومون بیاری

همینقد بی منطق

اگه این چیزا اون دنیا جوابب نداشته باشه من به خدا هم باور ندارم

۱۴۰۴/۷/۲۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه چرا باید بپذیریم؟ چرا انقد راحت میگی همینطوره دیگهبخدا دیروز ۱۶ ساعت سرپا بودم دلم برا مامانم می ...

من خونه بابام راحت بودم خونه خودم همه چیییییییییییی گزدن منه یعنی همه چیااااااا

ما بچه بودیم همه کارهای خونه رو منو ابجیام انجام می‌دادیم مادرمم اصلا کاری نمی‌کرد نهایت کاری که میکرد یه شام حاضر میکزد،کارخونه زیاد بود خیلی زیاد لباس میشستیم حیاط ویلایی رو جارو می‌زدیم بابام کشاورزه تو زمین کار میکردیم،در آخر غذای خوب گوشت خوب عیدی بیشتر پول تو جیبی بیشتر برای پسرا بود تازه کلی هم کتک می‌خوردیم از برادرام سر کثیف بودن جوراب یا لباس انکار مادر خونه ما دخترا بودیم 😭

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

مشکل همینه تو خونه ما وقتی من کار کنم همش تشویق میکنن که به به چقد کار میکنی افرین چه خوب تمیز میکنی ...

آره منم زمانی که مجرد بودم یادمه اگه برادرم کاری میخواست انجام بده مادرم اجازه نمی‌داد و الان که برادرم متاهله خانومش اینقدر ازش کار می‌کشه 😁 

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
من خونه بابام راحت بودم خونه خودم همه چیییییییییییی گزدن منه یعنی همه چیااااااا

خونه پدر من جهنم بود جهنم بعد ازدواج تازه فهمیدم زندگی چیه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

آره منم زمانی که مجرد بودم یادمه اگه برادرم کاری میخواست انجام بده مادرم اجازه نمی‌داد و الان که برا ...

حقشه 🤣

تو که مادر خونه ای باید از الان هم شوهرتو هم بچهاتو در جهت راحتی خودت بار بیاری

بچم ۲سالشه بگم انجام میده ولی شوهرمو هر کاری کردم انجام نمیده مامانش گشاد بارش آورده باور کن یه هفته نون مداشته باشیم نمیخره یا اینکه نون مغازه میخره طعم کپک میده

ما بچه بودیم همه کارهای خونه رو منو ابجیام انجام می‌دادیم مادرمم اصلا کاری نمی‌کرد نهایت کاری که میک ...

واقعا درکت میکنم

من کتک نخوردم تاحالا ازشون چون همچین رویی تاحالا به هیچکس ندادم که بزنتم، البته مامانم الکی میزدم ولی تو روش وایمیستادم

ولی درک میکنم کامل. من تک دخترم از ۹ سالگی کلی کار میکردم با مامانم. اگه مامانم مریض باشه کل کارا اگر نباشه نصف کارا. من حتی ناراحتم چرا یه زن ۵۵ ساله مریض کار کنه و یه مرد سالم ۲۳ ساله دست به هیچی نزنه.

نمیدونم چرا خودش خجالت نمیکشه.

۱۴۰۴/۷/۲۵

واقعا درکت میکنممن کتک نخوردم تاحالا ازشون چون همچین رویی تاحالا به هیچکس ندادم که بزنتم، البته ماما ...

خیلی سخته ،من از پدر مادرم هرگز کتک نخوردم،ولی از دوتا برادرم خیلی کتک خوردم،منو ابجیام مثل ربات بودیم،از مدرسه می اومدیم،یکی طرف می‌شست یکی حیاط جارو میزد،یکی ظرف های شب و صبحانه رو میشست،چون شب نمی‌تونستیم بشوریم ،باید حیاط میرقتیم،بعد باید غذا برای گاو درست میکردیم،هیزم می آوردیم از چندصدمتر اینورتر برای تنور که نون بپزن،لباس میشستیم،اونم باید از چاه آب میکشیدیم،برای اب خوردن هم باید می‌رفتیم از چشمه آب می اوردیم،در آخر موقع شام آخرین نفر برای دخترا غذا می‌کشیدن💔

بچم ۲سالشه بگم انجام میده ولی شوهرمو هر کاری کردم انجام نمیده مامانش گشاد بارش آورده باور کن یه هفته ...

دقیقا عین داداشای من

مامانم با دیسک کمر و وزن ۹۰ کیلو باید ۲ ساعت تو صف نونوایی وایسه 

۱۴۰۴/۷/۲۵