2777
2789
عنوان

دخترایی که با وجود داشتن براد همه کارای خونه گردن شماست

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 56 پست
وضعیت منم همینه هیچکاری جز غصه خوردن ازم برنمیاد امین الانم بخاطرش سرم داره از درد میترکه

چند سالته چند تا خواهر برادرین؟

من بخار کار خونه ناراحت نیستم واقعا دوست دارم از رو دوش مادرم یه باری برداشته بشه ولی ناراحت این بی عدالتیم

۱۴۰۴/۷/۲۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داداشم کوچیکه دبستانیه ولی خیلی رو این موضوع حساسم همیشه اگر مامانمم حواسش نباشه سعی میکنم ی سری کار های خونه رو بسپارم بهش 

با اینکه بچست و خیلی ازش میخوایم بازم زورش میاد 

غذا میخوره بلند میشه صد بار باید بگیم بشقاب خودشو جمع کنه آخرم با دعوا و عصبانیت پا میشه انجام میده 

اونم سر کار میره؟

اره سرکار میره ولی کارش جوریه که اکثرا خونه اس و بیکاره 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
اخه چرا باید بپذیریم؟ چرا انقد راحت میگی همینطوره دیگهبخدا دیروز ۱۶ ساعت سرپا بودم دلم برا مامانم می ...

من ک قبول ندارم

میگم ی قانون نانوشته شده.

حتی خانم هایی ک شاغل هستند همونقدر خسته میشن ک همسراشون خسنه میشن.حتی شاید بیشتر چون ب لحاظ جسمی ضعیف ترند. بچه ام دارند تمام فکرشون درگیر بچه است در حالی ک مردها یک لحظه ام ب بچه فکر نمیکنن.خونه ام میان مرد میشینه زن چای اش رو باید بده غذا بده تمیز کنه و..

کلا ب زن در هر سمتی ک باشه اجحافه

میشه همچین مواقعی حتی اگر اونقدر حالت بد نیس خودتو بزنی به حال بدی و هی بگی دلم درد میکنه و بی‌حالم و بندازی گردن اونا ولی تا جایی که من دیدم و فهمیدم اگر ما کمک مامانمون نباشیم هیشکی دیگه کمکشون نیست و آخرش خود مامانمون پا میشه کار هارو انجام میده(: پس اینم کنسله 

همه به تربیت ابتدایی خانواده بر میگرده وقتی فضای موجود خونتون اینجوری بوده دیگه برادرتون این جوری ذاتش شکل گرفته و تغییر پذیر نیست حالا مادرتون خودش سختیش رو میکشه و بعد ازدواجش زنش باید این سختی رو متحمل بشه البته گاهی خانوم ها با سیاست میتونن یه کم طرف مقابل رو تغییر بدن

من داداشم کوچیکه دبستانیه ولی خیلی رو این موضوع حساسم همیشه اگر مامانمم حواسش نباشه سعی میکنم ی سری ...

وقتی همه خانواده یکصدا نباشن و فقط تو بگی همینه

منم برادر کوچیکترم رو روش کنترل بیشتری دارم ولی بازم بقول تو زورش میاد

۱۴۰۴/۷/۲۵

من ک قبول ندارممیگم ی قانون نانوشته شده.حتی خانم هایی ک شاغل هستند همونقدر خسته میشن ک همسراشون خسنه ...

من تمام خشمم سر هیمنه

من حتی حالمم بد باشه دغدغه فکریش رو دارم واقعا فکرم درگیره کارای خونست 

خدا اینجوری نمیبخشه. مردا میفهمن ولی راحتیشون به نفهمیشونه

۱۴۰۴/۷/۲۵

میشه همچین مواقعی حتی اگر اونقدر حالت بد نیس خودتو بزنی به حال بدی و هی بگی دلم درد میکنه و بی‌حالم ...

بخدا من بمیرم مامانم خدای نکرده از درد به ناله بیاد نمیفهمه نمیفهمه، 

عمه پیرم آرتروز شدید داره گاهی بلند میشه ظرف میشوره برادرمم میبینه ها ولی به روی خودش نمیاره

خدا ذات این مردا و اینجوری آفریده، قسی القلب

باید به زور حقتو ازشون بگیری

۱۴۰۴/۷/۲۵

من هیچ کاری نمیکنم دیگه گفتم به من ربطی نداره دیگه مادرم خودش مجبوره تنهایی انجام بده چون این حاصل ت ...

من دلم برای مادرم میسوزه با اینکه طرف من نیست. دلم برای پدرم میسوزه با اینکه طرف من نیست ولی پسراش همش یا پول میگیرن میگن سرمایه گذاری میخوایم کنیم یا چشماشون دنبال همین خونه ایه که توش زندگی میکنیم میگن بفروشیم بزنیم تو کاری(شخصا پولشو برای خودشون میخان)

خدا لعنت کنه همچین پسرایی رو، خدا لعنت کنه هزار بار ایشالا تو زندگیشون انقد بی عدالتی ببینن که صداشون به آسمون برسه

۱۴۰۴/۷/۲۵

بنظرم پدر و مادر هردو وظیفه دارن که به بچه ها بدون درنظر گرفتن نوع جنسیت مسئولیت بدن و اگه پدر خانواده به مادر کمک کنه خیلی تاثیر گذاره و پسر هم یاد میگیره 

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...