mikoo88 مدیر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 1235 عنوان حس ششمی | مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 208 پست فلسفه این حس ششمیا رو که تو سایت میگن نمیفهمن یعنی چی دقیقا 😂 چی میکنن چی کارن 1404/08/10 | 22:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aliasadii عضویت: 1404/06/14 تعداد پست: 370 ن اوکی بگو ببين اول اينكه به يه چت نميگن خيانتدوم اين تو روان زنها هست كه اگه يه زن واقعا عاشق يه مرد باشه هيچوقت با خيانت جنسيه يه مرد نميره و اگه رفت در اكثر اوقات اصن حسى نسبت به مرده نداشته
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 4467 ببين اول اينكه به يه چت نميگن خيانتدوم اين تو روان زنها هست كه اگه يه زن واقعا عاشق يه مرد باشه هيچو ... پس خیانت چیه
aliasadii عضویت: 1404/06/14 تعداد پست: 370 پس خیانت چیه خيانت يعنى باطرف رابطه داشته باشىنه صرفا يع چت
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 4467 خيانت يعنى باطرف رابطه داشته باشىنه صرفا يع چت معلوم که خیانت، وقتي قربون صدقه ش رفته بود و همزمان با دوتامون بوداگر حسی نداشتم مگه مسخره بودم ۲.۳ سال باهاش بودم
سیاهچشمون عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 1519 مايل به اسفند!!!؟ ببخشید منم میشه ویژگی ظاهری یا شخصیتی چیزی حس میکنین بگین؟ حس اقای س بهم چیه چه زمانی پیشنهاد رابطه عاطفی میده؟
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6106 يعنى با ماورا الطبيعه در ارتباطيم خب اگه راست میگی بگو ببینم س قطعی چند روز دیگه پیشنهاد رسمی میده؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
هانا1995 عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 377 یعنی حس ماورائی قوی داریم ، خیلی از چیزایی که بقیه حس نمیکنن ما حس میکنیم
aliasadii عضویت: 1404/06/14 تعداد پست: 370 معلوم که خیانت، وقتي قربون صدقه ش رفته بود و همزمان با دوتامون بوداگر حسی نداشتم مگه مسخره بودم ۲.۳ ... هنوزم ميخوايش اگه برگرده؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23623 یعنی حس ماورائی قوی داریم ، خیلی از چیزایی که بقیه حس نمیکنن ما حس میکنیم الا مثلا میتونی شخصیت منو حس کنی؟چه ترسناک اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
البالوووو عضویت: 1403/05/15 تعداد پست: 1785 یعنی حس ماورائی قوی داریم ، خیلی از چیزایی که بقیه حس نمیکنن ما حس میکنیم از من چی حس میکنی؟شخصیتم؟
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 4467 هنوزم ميخوايش اگه برگرده؟ یعنی به چنین ادمی فرصت دوباره بدم؟
سیاهچشمون عضویت: 1403/12/29 تعداد پست: 1519 😭 عزیزم ببخشید دخالت میکنم، ولی چله زیارت عاشورای حق شناس رو بردارین براشون انشالله که حاجت روا بشین منم به نیتشون واقعه میخونم و از امام حسین و امام رضا و امام زمان بهبودی کاملشون رو میخوام
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23623 خيانت يعنى باطرف رابطه داشته باشىنه صرفا يع چت شما حتی اگر به طرف فکر هم کنی خیانته... اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
aliasadii عضویت: 1404/06/14 تعداد پست: 370 یعنی به چنین ادمی فرصت دوباره بدم؟ فك كن برگشتتو هم برميگردى؟
هانا1995 عضویت: 1404/07/15 تعداد پست: 377 الا مثلا میتونی شخصیت منو حس کنی؟چه ترسناک ترسناک نیست اصلا، یکم آزاردهنده است، مثلا انرژیه آدما و محیط و اتفاقاتو متوجه میشم، یا گاهی خوابایی میبینم که تعبیر میشن، یا حیوانات و بچه ها خیلی جذبم میشن و...