2777
2789
عنوان

یک ماهه گذشته از تموم شدن اما کل شهر راه میرم فقط اشک میریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 27 پست
تو خیابونها چه خاطره ای داری باهاش که گریه میکنی، شکم گشنه تو کوچه تو رو چرخونده؟اینم چون نیست عزیز ...

یک بار فقط ساندویچ خرید 

یکی دوبار هم آب طالبی و بستنی 

یعنی بنظرتون خسیس بود یا من حساس بودم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون یعنی من حساس نبودم ؟

نه اصلا احساسی فکر نکن،من شب قبل عقدم برا خرید رفته بودیم شوهرم برا خرید کت خودش اونم یه مقدار گیر به قیمت داده بود انتخاب نمیکرد من عصبی شدم میخواستم بهم بزنم گفتم این خسیسه که برا مراسمش لباس خوب نمیخره،البته در ادامه دیدم نه نرماله .خساست مسأله ایی نیست که بشه ازش گذشت

نه اصلا احساسی فکر نکن،من شب قبل عقدم برا خرید رفته بودیم شوهرم برا خرید کت خودش اونم یه مقدار گیر ب ...

همش با خودم میگم این آقا الان تو رابطه رفته خوشبحال دختره 

و هزار یک جور فکر و خیال 

نزدیک یک سال باهم بودن فقط یک بار ساندویج خرید یکی دوبار هم آب طالبی و بستنی بنظرتون واقعا خسیس بود ...

این دیگه مرحله حادی از خسیسی بوده ولش کن بابا

آدم با همکلاسی معمولی هم میره بیرون بیشتر از این خرج میکنه طی چند روز چن ماه اونم نه یکسال!

همش به این فکر میکنم. الان با کسی تو ارتباطه باهم دور میزنن هزار یک فکر و خیال

با هر کسی میخواد باشه چه فرقی داره 

خودت الکی اذیت میکنی 

همچین مالی نبوده غصه بخوری 

این تو زندگی خودشو نشون میداد

همش با خودم میگم این آقا الان تو رابطه رفته خوشبحال دختره و هزار یک جور فکر و خیال

میتونی با وجود خساست کنارش لذت ببری؟

من نمیتونستم تحمل کنم که پول برای طرفم مهمتر و ارزشمند تر از من باشه😐

[QUOTE=400111557]یک بار فقط ساندویچ خرید  یکی دوبار هم آب طالبی و بستنی  یعنی بنظرتون خسیس بود یا من حساس ...[/QUOTخیلی خسیس هست باهاش ازدواج کنی واسه خریدن یه جفت کفش باید گریه کنی. بیخیالش شو براش گریه نکن گریه های مضاعف باعث میشه آدم جوگیر بشه به خودت بگه لابد خیلی خوب بوده اینجوری دارم براش اشکم میریزه ولی قوی باش چیزی که تو دوستی همه چیش خوبه هم قابل اعتماد نیست چه برسه یه ایرادی داشته باشه شک نکن به درد نمیخوره