2777
2789
عنوان

مث سگ پشیمونم ک اومدم خونه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 312484 بازدید | 761 پست
کار جاری اش که صد در صد اشتباهه. ولی یه ادم عاقل هم نباید خودش تو همچین شرایطی قرار بده. و تو همچ ...

تو چه شرایطی قرار داده دقیقا.رفت و امد خانوادگی هست اومدن خونش پذیرایی کرده حالا با خواست و اصرار برادر شوهرش رفته.با این همسر بی درک به نظرت اختیار داره.اون فقط خواسته زن‌برادرش ضایع نشه.حرفاتون خیلی بی منطقه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار جاری اش که صد در صد اشتباهه. ولی یه ادم عاقل هم نباید خودش تو همچین شرایطی قرار بده. و تو همچ ...

انقد حرفاتون‌بی منطق و خنده دار بود ممنون میشم ریپلای نکنی .

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بابا دعوانکنید تاپیک فیکه خود استارتر گور به گور شده نشسته داره بهتون میخنده 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

استارتر اونموقع ک‌مادرشوهرت پشت تلفن ب شوهرت دعوا کرد ک‌براچی میخاین برین و شما ناراحت شدی برا همین‌بود مادرشوهرت یه چیزی بلاخره میدونسته ک گفته نرید اونجا

درک ات میکنم تابستونی منم مجبور بودم خونه خواهرشوهرم رفت همین رفتارا داشت برا خواب هم یه پتو پر از خاک و چرک انداخت برامون از لج

سلام لطفا و خواهشا از توهین بپرهیزید فضا مجازی است اما دلها واقعی است میشکند

منه خر ۴ صبح برا اینا غذا درست کردم تو خونمون

چقدر بی چشم و رو هست 

تو هم از این به بعد مثل خودش رفتار کن و اصلا تحویلش نگیر 

صبر کن و هیچی نگو اگه وضع مالیتون خوب هست بدون خداحافظی و حتی یک کلمه حرف برید هتل یا حتی مسافرخانه بهتر از جایی هست که اینطور بی محلی می کنند بهتون 

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
چقدر بی چشم و رو هست تو هم از این به بعد مثل خودش رفتار کن و اصلا تحویلش نگیر صبر کن و هیچی نگو اگه ...

جاری من  رفتم بهش سر بزنم یا بطری گرفتم بطری شربت بود روشو قشنگ دادم تزیین کردم رفتم بهش سر بزنم بعد میوه چایی چایی چند مدل شیرینی آورد گزاشت جلوم اصلاااااااااااااا ی بار هم تعارف نکرد ک بفرما چایی بخور شیرینی بخور بخداااااااا همینجور دست نخورده موندن منم پاشدم اومدم خونه خودم آخرین بارم شد که رفتم ..البته شوهرش نبود

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

جاری من رفتم بهش سر بزنم یا بطری گرفتم بطری شربت بود روشو قشنگ دادم تزیین کردم رفتم بهش سر بزنم بعد ...

دقیقا منم با آدم های سمی و اون هایی که احترام نمی گیرند قطع رابطه می کنم و دیگه نمیرم 

اونقدر زندگی پر از دغدغه هست که وقت نمی رسه برای تحمل آدم های این مدلی مثل جاری استارتر 

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)
دقیقا منم با آدم های سمی و اون هایی که احترام نمی گیرند قطع رابطه می کنم و دیگه نمیرم اونقدر زندگی پ ...

مادرشوعرمممم خیلی پشتت هست هی همجا  جلو شوهرم از جاریم تعریف می‌کنه یک فاطمه می‌گه صدتا فاطمه از دهنش می‌ریزه پایین... خدا نبخشدش کلا منو هیولا کرده تو خانوادش..اما من هرچی خواستم بگم من آدم خوبیم دیدم وقتی کور هستن دیک کور هستن منم قطع رابطه کردم

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

مادرشوعرمممم خیلی پشتت هست هی همجا جلو شوهرم از جاریم تعریف می‌کنه یک فاطمه می‌گه صدتا فاطمه از دهن ...

بهترین رابطه با فامیل شوهر دوری و دوستی هست 

البته که استثنا هم وجود داره