2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی حسی ک میزددرد داشت بعدش دیگ نه.الانم مثل بادکنکم.صورتم پر اب و بی حسیه.گف تا فردادرست میشه

خب خوب میشع ، مبارکه خانم گل🌷

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
پانچ بخیه داره اره؟میکرپنیدلینگ ک کردم خیلی بهترشد.عمقش خیلی کمه.هفته دیگ میرم واسه تزریق ژل

سلام حنا خانم

حالتون چطوره؟؟

من خودم رو صورتم جای فرورفتگی دارم بعضی هاشونم عمیقه

دکتر گفته سابسیژن کنم

به نظر شما که سابسیژن انجام دادین چقدر موثره

شما از نتیجه سابسیژن راضی هستین؟؟ چند درصد خوب شده؟؟

لطفا حتما بخونید

درگاه‌های پرداخت زیادی وجود دارن که همه‌شون تبلیغ میکنن تا برای پرداخت قبض، شا-ر-ژ همراه، و خریدن بسته‌ی اینترنت همراه از سیستم اونها استفاده کنید. دلیلش اینه که پورسانت میگیرن و درآمد کسب میکنن. در ایران ۴۰ میلیون سیم‌کارت اعتباری وجود داره که همه‌شون باید شا-ر-ژ و ... رو از طریق گوشی بخرن و این یعنی یک سود بسیار بزرگ برای درگاه‌هایی که شما از طریقشون این خرید رو انجام میدین. 

اپلیکیشن ۷۰۳۰ هم یکی از اپ‌هایی هست که شما از طریق اون میتونید قبض‌هاتون رو پرداخت کنید و شا-ر-ژ ایرانسل و همراه اول بخرید و یا اینترنت همراه بخرید برای گوشیتون. فرق این اپ با بقیه اپ‌ها اینه که، وقتی شما از درگاه این اپ استفاده میکنید، اپراتورها یک پورسانتی رو به این اپ ۷۰۳۰ میدن ولی این اپ نمیاد همه‌ی پورسانت رو برای خوش برداره. میاد ۷۰ درصد از سودی که کرده رو به خود شما برمیگردونه و ۳۰ درصد از سود رو خودش برمیداره. حالا چرا اینکارو میکنه؟ چون شما رو تشویق میکنه که به جای استفاده کردن از درگاه‌های دیگه، فقط از درگاه ۷۰۳۰ استفاده کنید و مقداری از پولتون رو هم به حسابتون برگردونید. 

یک چیز جالب دیگه هم اپ ۷۰۳۰ داره. اگر شما دوستانتون رو دعوت کنید تا اونها هم از ۷۰۳۰ استفاده کنند برای انجام کارهاشون، شما ۱۰ درصد از سود دوستون رو هم صاحب میشید. برای همینه که در اینترنت خیلی همه تبلیغ میکنن و از دوستاشون میخوان تا موقع ثبت‌نام کد معرف اونها رو وارد کنن. 

این اپ حداقل مثل اپ‌های دیگه نمیاد تبلیغات بیهوده و اعصاب‌خرد‌کن براتون بفرسته. برای ثبت‌نام هم ازتون پول نمیگیره و مثل پولیک کلاهبرداری نمیکنه. من تا حالا نشنیدم کسی شاکی باشه ازش یا بگه کلاهبرداری هست. اگه چیزی شنیدم و دیدم حتما تو همین جواب اضافه میکنم. اپلیکیشن 7030 رو از بازار دانلود کنید  

کد معرف هنگام نصب 3d2111

توضیحات کامل پیج اینستا 7030_rahil

سلام استاتر جان

میخواستم از وضعیت بعد از سابسیژنت بدونم

من یبار انجام دادم.جای جوسهام متوسطه

روی دوتا گونه هام

راستی تزریق ژل هم کردم

الانسه بود دو سی سی خریدم اما اصلا پوستم تعییر نکرد.راستی میشه بعد از تزریق ژل سابسیژن کنم دوباره؟

خدایا شکرت بابت همه چی