2777
2789
عنوان

مشکل معده

223 بازدید | 25 پست

سلام به دوستان الان نزدیک ۷ماه هستش هرماه نیم کیلو وزنم کم میشه من ۷ماه پیش متوجه شدم میکروب معده دارم ودو دوره آنتی بیوتیک خوردم وبعد آزمایش آنتی ژن مدفوع دادم که منفی شد ولی سه روز بعدش وقت آندوسکوپی داشتم که داخل آندوسکوپی دکتر گفت مثبت هستش دوباره مجدد دارو آنتی بیوتیک خوردم وآنتی ژن مدفوع دادم بعد از دارو درمانی که منفی شد 

وجواب پاتولوژی آندوسکوپیم این بود 

گاستریت غیرفعال ومتاپلازی استیج ۲وآتروفی گرید ۱

الان درحال حاضر دارو کلیدینیوم سی پنتوپرازول و پروبیوتیک مصرف میکنم 

ولی مشکل من این جاست که طی دوره پریودیم معدم می‌ریزه بهم و داخل همین پریودیم کاهش وزن دارم با حالت تهوع 

من تمام آزمایشات رو انجام دادم سونو شکم ولگن .سی تی شکم ولگن .آزمایشات هورمونی .آزمایشات چکاپ کامل .اکوی قلب .سونوی واژینال همه سالم بود 

ولی نمی‌دونم علت وزن کم کردنم برای چیه 

کسی هست مثل من باشه ؟

آدم استرسی هستی؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میکروب دارم

و دارو مصرف میکنم

داروم تموم شد رفتم ازمایش زد مثبت ضعیف یعنی رفته ولی یکم باقی مونده که بازم به دکتر گفتم دارو هارو بده بخورم تا چند هفته

من موقع غذا خوردن زود سیر میشدم 

با بوی دهن تازه وزنمم اومد پایین ولی الان بهترم

به دکترت بگو داروی خوب بده بهت

Gilan🥺💚

خیلی کم

غذاهای آب پزی بخورید ی مدت

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

منم میکروب دارمو دارو مصرف میکنمداروم تموم شد رفتم ازمایش زد مثبت ضعیف یعنی رفته ولی یکم باقی مونده ...

خسته شدم اینقدر دکتر رفتم من الان فقط مشکلم کاهش وزن که موقع پریودیم اینطوری میشم کاهش وزن درد پشت معده وحالت تهوع 

منم میکروب دارمو دارو مصرف میکنمداروم تموم شد رفتم ازمایش زد مثبت ضعیف یعنی رفته ولی یکم باقی مونده ...

شما چقدر کاهش وزن داشتید؟

وآزمایش مدفوع دادید ؟

یا آندوسکوپی شدید

شما چقدر کاهش وزن داشتید؟وآزمایش مدفوع دادید ؟یا آندوسکوپی شدید

من ازمایش کل دادم فهمیدم دارم

از 56 اینا اومدم به 51

حالا نمیدونم شایدم بخاطر میکروب بوده باشه چون میگن میکروب معده هم باعثشه

و دارو هامو مصرف کردم یکم بدنم پر تر شد

Gilan🥺💚

از من میشنوی سپروفکساسین هر ۱۲ساعت و مترونیدازول هر ۸ساعت و ناشتا اس امپرازول۴۰ و‌شبها فاموتیدین ۲۰به مدت دوماه کامل سرساعت بدون قطعی بخور خوب میشی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
از من میشنوی سپروفکساسین هر ۱۲ساعت و مترونیدازول هر ۸ساعت و ناشتا اس امپرازول۴۰ و‌شبها فاموتیدین ۲۰ب ...

دکتر برای میکروب معده من اموکسی سیلین و

پنتومید با مترونیدازول و بیموست سراب داد

Gilan🥺💚