2777
2789
عنوان

اگر جاریتون همچین حرفی بزنه واکنش شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 20 پست
حد و مرز رعایت کن . معمولی باشید صمیمیت اصلااا

آخه معمولی بودن میشه همون سردی دیگه یعنی سلام و احوالپرسی و یه گفتگوی کوتاه و خب چون قبلا کاملا خلاف این بودیم خیلی بیشتر معنی سردی به خودش میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمیت نده بگو ما اینطوری هستیم کلا من خودم ناراحت نیستم شما چرا از دست پدر من ناراحتین؟

نمی‌دونم والا من خودمم با خودم چالش دارم دلم میگه همینطور از رو نفهمی بی منظور یه چیزی گفته عقلم میگه نه همچینم بی منظور نبوده با شناختی که ازش دارم اصلا آدم نفهمی نیست که بخواد حساب نشده کار انجام بده

آخه معمولی بودن میشه همون سردی دیگه یعنی سلام و احوالپرسی و یه گفتگوی کوتاه و خب چون قبلا کاملا خلاف ...

من خودم یکبار صمیمی شدم پشیمون شدم الان فقط سلام بیشتر همکلام نمیشم و فقط شنونده حرفا خانواده همسرم هستم . البته که ما سالی نهایت یک یا دوبار همه همدیگر می‌بینیم. 

دو سه بار سرد رفتار کنی حد حدود خودش رو میدونه تو هر چیزی اظهار نظر نکنه

به نظرت رک و راست دلیل ناراحتیمو بهش بگم اشتباهه؟ یا اینکه حداقل اگه خودش گفت چرا مثل قبل نیستی بگم بهش