2777
2789
عنوان

باز چخبرهههههههههععع

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 103 پست
هم گرسنن هم یه گروه بدتر از داعش افتاده به جونشون

بیچاره ها 

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد خودمون افتادم که درگیر جنگ شدیمخدا ریشه ظلم رو و ظالم رو هر جای دنیا که هست بخشکونهبه سودان چیکا ...

اگر بدونی به چه شکلی کشته شدن وحشت میکنی 

قابل مقایسه با اون جنگ نیست

خدا واسه هیچکس اون روز رو نیاره

بدخواهِ مولا که بی تقصیر نمیشه ،عاقل که با آل علی درگیر نمیشه ،با آب زمزم هم هزار دفعه بشوری، یکی مثل معاویه که تطهیر نمیشه........... این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

کشور❌رژیم✅

منظورم یه وجب خاکه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
آره ویدیوهاش ببینی ناراحت میشی ،به بچه ۳ساله تجاوز میکنن جلو مادرش ک مادرش بستن ب درخت تا نگاه کنه

روان شناس ها میگن از اخبار بد دور باش حالا شما اخبار دیگه رو هم دنبال می‌کنی 

بی خیال کم مشکل نداریم 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
خداروشکر گرونی باشه جنگ نباشه،تجاوز نباشه شکنجه نباشه ...‌

اول انقلاب مجاهدین خلق هم یه همچین حیوونایی بودن 

چه جنایت ها که نکردن

بدخواهِ مولا که بی تقصیر نمیشه ،عاقل که با آل علی درگیر نمیشه ،با آب زمزم هم هزار دفعه بشوری، یکی مثل معاویه که تطهیر نمیشه........... این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر 

از گرانی ننالفردا صبح من بیدار بشم هوا بخورم بعد درس بخونم چون امتحان دارمبه خداوندی خدا پول یه کیک ...

خب اینا اینکارارو میکنن نفوذ کنن اگه باج بدیم ما هم میشیم غزه و سودان 

از بد،بدترشم وجود داره

نه مثل شما بشینم غصه بخورمخودمون تورم داریم گرونی داریم جنگ داشتیم و..... حالا غصه سودان بخورم

والا

هر کشور خراب شده یه جای کره زمین جنگ میشه یه عده زن نی‌نی سایتی هستند که براشون روضه بگیرن و گریه بکنن بابا بسه دست بردارید یه نگاه بکنید به وضعیت مملکت خودمون دارن مردم از گرسنگی می‌میرن بعد میان میگن اشکال نداره گرونی باشه خیر ندیده مردم گوشت از سر سفره‌شون حذف شده خیلی از بچه‌ها سوء تغذیه گرفتن بعد تو میگی گرونی باشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
روان شناس ها میگن از اخبار بد دور باش حالا شما اخبار دیگه رو هم دنبال می‌کنی بی خیال کم مشکل نداریم

اخبار لازم نیست،کل اینستا پر شده از ویدیوهاش ،ببین چقد نفوذ دارن ک اینستا کلیپ هاش بدون سانسور پخش میکنه

بلانسبت شما منظورم این نبود منظورم واضحه بنی آدم اعضای یکدیگرند وجود و ضمیر پاک انسانی ناخودآگاه به ...

ما برای کشور خودمون هم نمی‌تونیم کاری کنیم

مگه سران مملکت

ببین اخبار بد فقط آدم ناراحت می‌کنه خودمون هزارتا مشکل داریم

کم آبی  هوای کثیف گرونی و....

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
والاهر کشور خراب شده یه جای کره زمین جنگ میشه یه عده زن نی‌نی سایتی هستند که براشون روضه بگیرن و گری ...

واقعا نمیدونم تو سر بعضیا چی میگذره خب آدم ناراحت میشه درست ولی خب همون گرونی ونداری همووحشتناکه نمیدونم بعضیا چطور میگن گرونی بشه فلان بهمان

روان شناس ها میگن از اخبار بد دور باش حالا شما اخبار دیگه رو هم دنبال می‌کنی بی خیال کم مشکل نداریم

خب از تاپیک برو بیرون مخالفی،

عجب

کی دست و پاتو بسته بمونی اینجا،

برو درستو بخون.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
فرقی نداره الانم زیاد ولی نگو گرونی باشه این چیزا نباشهتو بگو من چی بخورم؟؟ اونوقت دلت برا بقیه بسوز ...

برای من خیلی فرق داره،برای شما و خودمم دلم میسوزه؟ چیکار کنم الان تاپیک بزنم مشکل حل میشه؟برا اونام کاری نمیکنم فقط یه تاپیک ساده زدم ناراحتی میتونی شرکت نکنی عزیزم