2777
2789
عنوان

باز چخبرهههههههههععع

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 103 پست
واقعا نمیدونم تو سر بعضیا چی میگذره خب آدم ناراحت میشه درست ولی خب همون گرونی ونداری همووحشتناکه نمی ...

ببین طبق آمار رسمی زیر ۵۰ میلیون خط فقر حساب می‌شه بعد تو فکر کن ببین چند نفر ایرانی زیر خط فقر دارند زندگی می‌کنند بعد نگاه کن ببین سرانه مصرف گوشت و لبنیات و پروتئین تو مملکت ما از ۵ سال پیش و الان چقدر افت کرده و اومده پایین یعنی این چی یعنی یه عالمه خانواده‌ای که الان توش سوء تغذیه داره بیداد می‌کنه باز میان میگن خداتونو شکر کنید که گرونی عوضش امنیت داریم ن نمی‌دونم تو کله اینا به جای مغز پهن هستش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
همینو بگوپیر شدیم هیچی از جوونی هم نفهمیدیم آرزوی یه کافه به دل هممون موندهاینا برای بقیه میسوزن

آره والا آرزوی یه مسافرت رفتن درست حسابی آرزوی یه رستوران رفتن بدون دغدغه به دل بچه‌های این مردم مونده چه پدر و مادرهایی که شرمنده زن و بچه‌هاشون هستند بعد یه عده معلوم الحال میان میگن خدا را شکر کنید که فقط گرونی داریم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از تاپیک برو بیرون مخالفی،عجبکی دست و پاتو بسته بمونی اینجا،برو درستو بخون.

چرا فکر کردی تو مادر بزرگی من بچه محصل

نگاه به تاپیک ها بنداز بعد بیا حرف بزن

تاپیک شما هم نیست 

شما هم بشین ماتم بگیر برای سودان

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
توهین نکن عزیزم،پهن چیه؟ادب نداری؟

پهن به فضله گاو میگن 

آدمی که میاد میگه خدا را شکر کنید تو کشور گرونی مردم سختی می‌کشن نداری می‌کشن عوضش امنیت دارید و جنگ نیستش توی کشور توی مغزش فضله گاو هستش به جای مغز 

واقعا نمیدونم تو سر بعضیا چی میگذره خب آدم ناراحت میشه درست ولی خب همون گرونی ونداری همووحشتناکه نمی ...

عزیزم ایران نمیخام پیشرفت کنه 

گرانی نباشه جنگ میشه مطمئن باش

چرا فکر کردی تو مادر بزرگی من بچه محصلنگاه به تاپیک ها بنداز بعد بیا حرف بزنتاپیک شما هم نیست شما هم ...

آره والا

یکی دوتا جعبه دستمال کاغذی بفرستید واسش اگه دستمال کاغذی‌های خونشون تموم شد اینا رو ذخیره داشته باشه برای گریه کردن و پاک کردن آب دماغش واسه سودان

پهن به فضله گاو میگن آدمی که میاد میگه خدا را شکر کنید تو کشور گرونی مردم سختی می‌کشن نداری می‌کشن ع ...

تو ایران گرونی نباشه جنگه ،مطمئن باش تو اون مسافرت نمیتونی بری 

چون ایران نمیخان پیشرفت کنه هر مدلی تحت فشار میزارن 

الانم بهترین انتخاب گرونیه خودشونم این میدونن چون گرونی حل بشه باید باج بدن ،ک یکی از راه های حل شدنش جنگه 

الانم دوس ندارم تو تاپیکم باشی ممنونم ازت 

تو ایران گرونی نباشه جنگه ،مطمئن باش تو اون مسافرت نمیتونی بری چون ایران نمیخان پیشرفت کنه هر مدلی ت ...

من از تاپیکت رفته بودم مثلاً تو ترامپی آدم دلش بخواد باهات هم صحبت بشه من اگر بخوام با تو هم صحبت بشم سر هر کوچه‌ای برم سه چهار نفر هستند چادر رنگی سرشون کرده باشن سبزی گذاشته باشن جلوشون نشسته باشن در اون حد وقتم بیکار نیست با هر کسی بشینم همزبون بشم اصلاً هم ریپلاییت نکردم خودت اتفاقاً اومدی منو ریپلای کردی من کامنت یه نفر دیگه رو جواب داده بودم پس بدون انقدر برا من بی‌ارزشی دیگه هم ریپلای نکن چون ارزش نداری باز کنم بخونم وقت من در حد پاک کردن سبزی با تو نیست

نمیخوای پیشرفت کنه؟نمیفهمم منظورتو یعنی باید گرونی باشه تا جنگ نشه؟

ببخشید اشتباه تایپی شده 

نمیخان پیشرفت کنه 

آره دیگه ،همه سران کشور دارن وضع مردم میبینن ولی نمیتونن باج بدن ،باج بدن جنگ میشه

من از تاپیکت رفته بودم مثلاً تو ترامپی آدم دلش بخواد باهات هم صحبت بشه من اگر بخوام با تو هم صحبت بش ...

بشین پیامت بخون ببین من از تاپیکم بیرونت کردم چون دوسندارم آدم بی تربیتی مثل تو تاپیکم باشه 

تو حتی در حد سبزی پاک کردن ارزش نداری حتی اون سبزی رو باهات پاک نمیکنم