استعمار غرب دست از سر کشورهای ضعیف بر نمیداره دنیا خیلی پیچیده تر و خطرناک تر از چیزی است که تو ماهواره و اینیستا تبلیغ میشه فقط باید آگاهی مونو زیاد کنیم تا از خودمون و کشورمون مراقبت کنیم وگرنه به خاک و خون کشیده میشیم در این دنیای با کلاس برید فیلم های سودانو ببینید
دقیقا اسرائیل و امارات با همکاری هم گروهی شبیه داعش تشکیل دادن تو ۲ روز دو هزار ادم رو قتل عام کردنش ...
نابود بشه این اسراییل
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
خوب سودان به ما چه آخهکلی کشور برای همه میخواین ناراحت بشین
این تاپیک برای همدردی انسان ها برای انسان هاست عزیزم
برای همه کاربرد نداره
۲۰۰۰ انسان تو ۲ روز نسل کشی شدن مگر میشه انسان باشی و قلبت به درد نیاد چ فرقی میکنه کجااا
بدخواهِ مولا که بی تقصیر نمیشه ،عاقل که با آل علی درگیر نمیشه ،با آب زمزم هم هزار دفعه بشوری، یکی مثل معاویه که تطهیر نمیشه........... این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷 #جانم_فدای_رهبر
از من میشنوی دنبال اخبارشم نرو فقطططط دعا کن خدا نجات بده مردم بیچارشونو
من کانال های خبری پاک کردم اصلا خبر نداشتم
اینستا هم ندارم
دیدم یکی هی تایپک میزنه برای سودان دعا کنید گفتم لابد گرسنه هستن
به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست .... پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔