2777
2789
عنوان

کاش میتونستم کشف کنم که چرا خواستگار ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 50 پست
خب من همکلاسی هایی داشتم که قیافه شون در حد من بود و پولدار ترم بودن ولی ازدواج کردن کلا دلیل ازدواج ...

بنظرم اگه یه آدم دلسوز و راز دار اطرافت داری یبار نظرش رو درمورد خودت بپرس

شاید تو دلیلش رو نمی فهمی اما دیگری بفهمه

مثلا من از یکی از دوستای خانوادگی مون پرسیدم گفت زیادی سخت گیر و ساده لوح ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ازدواجا که با معرفی نیسمن میگم خود پسرا بیان جلو

ببین آدم کجا بره آدم مثل خودش ببینه ؟ بلاخره تو خیابون که نمیشه کافه هم نمیشه یا از طرف فامیل معرفی میشه همسایه دوست ! دوست من خودش دوستی داشت که دوست پسر داشت اینام یه پسره رو آوردن معرفی کردن به دوستم که دوست دوست پسرش بود ، اینام حرف زدن مچ شدن عاشق شدن ازدواج کردن در عرض دوسال ، بلاخره آدم از آشنا به ازدواج میرسه 

ببین آدم کجا بره آدم مثل خودش ببینه ؟ بلاخره تو خیابون که نمیشه کافه هم نمیشه یا از طرف فامیل معرفی ...

من نمیگم معرفی بده ولی مستقیم و بدون معرف بهتره

مثلا دختر خاله من دانشجوی پزشکی بود با خانواده رفته بودن از منطقه بالای شهرشون مبل بخرن اونجا پسره رو دید و ۳ سال بعد ازدواج کردن

پسره باباش صنایع چوب داره

خداییش من اعتماد نمیکنم دوست پسر یه نفر دیگه برام شوهر پیدا کنه احساس میکنم پسره عیبی چیزی داره

من نمیگم معرفی بده ولی مستقیم و بدون معرف بهترهمثلا دختر خاله من دانشجوی پزشکی بود با خانواده رفته ب ...

والا عیب که نداشت از همه دوست پسراش بهتر بود دنیا رو به پاش میریخت ، این مثالم که شما زدی سرنوشت بوده خیلی کم پیش میاد بری یه مغازه یهو صد دل عاشقت بشن بیان خواستگاریت