2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7899 بازدید | 333 پست
ببین قبلاً من با تو هم صحبت شدم می‌دونی چرا از اسم کاربریت می‌شناسمت بعد اینکه چقدر آدم بیچاره‌ای هس ...

من هم شمارو کاملا میشناسم اتفاقا

اینکه همه جا سعی داری کلاس بزاری ولی متاسفانه حرف های نامربوط میزنی😁

اگر زن دانایی نبودم قطعا همسر منم مثل همسر شما فقط صاحب یه ماشین شیشصدتومنی بود😉

انقدر از اول تاپیک تو سر استارتر بیچاره زدی من فکر میکردم الان صاحب یه پنت هاوس تو بهترین نقطه ی شهر  و یه بنز میباخ هستی🤣

اول یه نگاه به زندگی خودت بنداز بعد مردمو نصیحت کن گل من

ببین امثال تو که از اول تاپیک کلاً دنبال اینید یه همچین حرفی بزنید حقیقتاً من خیلی حال و حوصله ندارم ...

نیازی نیست توضیح بدید ،همه مثل همسر شما نیستن،هکه هم مثل شما زخم خورده نیستن،امیدوارم به آرامش و صلح برسی با خودت و اطرافیانت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بعضی ها نمیدونم چرا یجوری به مردا نگاه میکنن بابا آخه پوله خودشهههه

عزیزم مبارک باشه به سلامتی و خوشی استفاده کنی و اتفاقی خوب برات تو خونه جدید رقم بخوره 

ولی ولی چون تازه عروسی بهت میگم وقتی زندگی مشترک تشکیل دادین دیگه نگو پول خودشههه ...پول زندگیتون پول هر دوتون...پس معنی زندگی مشترک چیه؟شما اگه شاغل باشی و وظایفت تو کارخونه کمتر بشه  و کارهای خونه رو هم باهم پیش ببرید باز هم پولی که شما در میارید پول زندگی مشترک...اگه شما وظایف خونه رو به عهده گرفتی و  ایشالا بعد ها صاحب بچه میشی و زحمت بارداری و تربیت بچه میفته رو دوشت و از پیشرفت اجتماعی خودت دست می‌کشی بخاطر زندگیتون پس از اون پولی که میگی حق داری...تو مملکتی زندگی می‌کنیم که اکثر حق ها با مرداست از حق طلاق بگیر تا حق خروج از کشور و حق اشتغال و...پس حداقل خودمون هم یجوری رفتار نکنیم که انگار تو زندگی مشترک نقش دوم رو داریم 

من هم شمارو کاملا میشناسم اتفاقااینکه همه جا سعی داری کلاس بزاری ولی متاسفانه حرف های نامربوط میزنی� ...

عزیزم شما اون کاربر رو داری بخاطر فخر فروشی سرزنش میکنی اما خودتم همون کار رو بدتر میکنی که...

بعدم عزیزم اگه زن دانایی بودی چیزی رو که ادعا میکنی همسرت با دانایی شما بدست آورده حداقل تو حرف برای شوهرت نمیدونستی...اون کاربر خیلی کمتر از شما داشت فخر فروشی میکرد و بیشتر قصدش راهنمایی استارتر بود حالا به درست یا غلط...یکاره پریدین وسط بحث که داشته های بقیه رو بکوبین تو سرش؟؟؟ 

خیلی مبارک باشه انشالله بهترین روزهارو کنار هم دیگه توی خونه خودتون تجربه کنید

اصلا به حرف تعدادی از کاربرا که زندگی مشترک رو شکل معامله میبینن و دنبال گرو کشی هستن توجه نکن هرکسی بر اساس شرایط زندگیه خودش نظر میده من برای خونه دار شدن تمام طلاهامو فروختم برای همسرم جونمم میدم اصلا هم نه به شکل معامله به قضیه نگاه کردم نه دنبال امتیاز گرفتن بودم چون ما دوتاییمون تلاش کردیم سختیشم دوتاییمون کشیدیم شما هم شرایط زندگیه خودتون رو بهتر میدونید اصلا تحت تاثیر این حرفا قرار نگیرید فقط از اینکه صاحب خونه شدید لذت ببر

عزیزم شما اون کاربر رو داری بخاطر فخر فروشی سرزنش میکنی اما خودتم همون کار رو بدتر میکنی که...بعدم ع ...

من در مورد داشته های خودم حرفی زدم؟

از کی تا به حال حس بد منتقل کردن به بقیه و جنگ انداختن بین زن و شوهر شده راهنمایی؟

عزیزم کسی راهنمایی میکنه که به یه جایی رسیده باشه

نه اینکه تو زندگی معمولی خودش هم مونده باشه

و اینکه من حتی جواز کسب مغازه ی شوهرم به نام خودمه

تو زندگی ما مال من مال تو این حرفها وجود نداره

همه چیز برای جفتمونه

بله اینکه زندگی مشترک یه آقا ارتقا پیدا کنه به خانوم بستگی داره …نصف دارایی ها هم برای شوهرمه چرا نباید اسمی ازش بیارم؟

من در مورد داشته های خودم حرفی زدم؟از کی تا به حال حس بد منتقل کردن به بقیه و جنگ انداختن بین زن و ش ...

اولا عزیزم من گفتم قصدش راهنمایی بود حالا درست یا غلط منظورم این بود حتی اگه راهنماییش بد و غلط بود  منظورش این نبود که داراییش رو کنه چشم بقیه...شما اگه میخواستی گوشزد کنی که راهنماییش اشتباه و باعث جنگ میشه میتونستی خیلی واضح و محترم بگی نه اینکه گوشه کنایه بزنی که حالا خوبه خودت چیزی نداری...بله شما از داشته هات گفتی و با حالت تمسخرم گفتی...(اگه زن دانایی نبودم الان ماشین شوهرم مثل ماشین شما بود)...ایشون از شما ۸ سال کوچیکتر از کجا میدونید وقتی به سن شما رسید بیشترش رو نداشته باشه؟؟ بعدشم چرا تو زندگی خودش مونده تو دوره زمونه ای که اکثر مردم مستاجر هستن خونه دار هست حداقلش...من مستاجر نیستم عزیزم ولی فک نمیکنی این طرز حرف زدنت شما شاید با یه نفر باشه ولی  خیلیا اینجا باشن که خونه ای ندارن یا ماشین زیر پاشون خیلی کمتر از همون برلیانس باشه و  با صحبت شما ناراحت بشن؟

در آخرم اینکه منظورم اینکه زن دانا هیچ وقت داشته های زندگی مشترکش رو مال من مال تو نمیکنه حتی اگه به اسم باشه هر چی هست برای همه خانوادست...شما تو خونه ای که زندگی میکنی میگی خونه شوهرم یا خونه خودم؟نمیگی خونه ما؟

ممنون گلم آنقدر دقیق و مفهومی جواب دادی دوستاش میگن میزنی به اسم زنت برمیداره می‌ره یکی از دوستاش هر ...

انشالله که همیشه با همسرت خوشبخت و شاد باشی 

قدر زندگیت بدون

مرد خوب نعمت

اعتماد دو طرفه تو زندگی خیلی خوبه که شما دارید به هم

خدا مگهتون داره برای هم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
دوستان اسی دو سه ماهه ازدواج کردهبیخیال شید دیگ خودش میگه خمسرم تنهایی کار کرده الانم میخواد بزنه بن ...

فداتشم

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

چرا انقد زود قضاوت میکنید

واای اینجا فقط دنبال حرفو حدیثو داستانن🙄🙄

تو این ۲۲ صفحه منو ول نمیکردن

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉