2777
2789
عنوان

بلاخره خونه میخریم😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 7875 بازدید | 333 پست
نمیزنه ب اسمممیگه چون میخوام بعدا برات بخرم دیگه

پس اشتباه در اشتباه کردی که طلاهاتو فروختی و ماشینو فروختی آدمی که خونه رو به اسمت نمی‌زنه وقتی طلا و ماشینو فروختی یعنی یه ریگی به کفشش هست

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اشتباه در اشتباه کردی که طلاهاتو فروختی و ماشینو فروختی آدمی که خونه رو به اسمت نمی‌زنه وقتی طلا ...

نمیدونم والا

گفته جمع میکنیم هم برات ماشین میخرم هم طلا

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

پس اشتباه در اشتباه کردی که طلاهاتو فروختی و ماشینو فروختی آدمی که خونه رو به اسمت نمی‌زنه وقتی طلا ...

منم همینو میگم 

اهههه

کاش تاپیک فیک باشه

از زنای خنگ عصبی میشم اهههههه 

مبارکتون باشی😍ببخشید عزیزم میشه خواهش کنم شما و خانوما تاپیک منو بخونین و راهنماییم کنین

آره عزیزم حتما

من هلما ام 😚 ۲۲ سالمه😘 ۲ ماهه ازدواج کردم💍💖 شوهرم دوست پسرم بود😊سوالی داشتید خوشحال میشم جواب بدم😉

نمیدونم والاگفته جمع میکنیم هم برات ماشین میخرم هم طلا

دروغ داره میگه با این قیمت طلا شوهرت خیلی بتونه هنر بکنه برات سه تا دونه النگونم چندین سال دیگه بگیره همین الان پافشاری کن سه دنگ خونه رو بزن به نامت انقدر زن ساده‌ای نباش

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

چه ربطی داره آدم اگه به طرفش اعتماد داشته باشه اینا بین زن و شوهر هیچی نیست