2777
2789
عنوان

من می‌خوام شب یلدایی نداشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 6076 بازدید | 194 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا شام و این بند و بساط ها رو کنسل کن . برای داماد هم چیزی نمی‌خرن برای یلدا. 

داماد برای عروس میبره. 

تازه حتی آجیل و میوه هم باید بیاره تو ظرف تزیین شده حتی کم. با لباس زمستونی. اگه طلا باشه چه بهتر اگه نشد دیگه هیچی. 

شما هم پذیرایی معقول و معمولی مثل کادوی معقول و معمولی خودشون. 

مگه اونا صد خودشونو برای تو میذارن که شما هم صد بذاری.

اگر هم بازم برای خانوادتون سخته کلا بگو رسم یلدا نداریم .

این میگه شما باید برای منم کت چرم و کفش و دورس و.. بخرین

بیخوووود از الان ساده نباش هیچ جا همچین رسمی نیس ما هم اطراف مشهدیم اونا مرغ و گوشت و برنج باید بیارن اگه شام میخوان ما پارسال برای عروسمون بردیم حتی میوه

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی 

ببین ما هم یلدایی نداشتیم. شب یلدا مادر شوهرم برداشت یه دمپایی (شوخی نمیکنم جدی دمپایی) با یه کیلو انار تو پلاستیک آورد. اون مدل دمپایی رو من سطل اشغال مینداختم

همسرم هم چون این مدلی بزرگ سده بود کلا نمیدونست رسم اینا چیه. همه چیزو تو دوستی با من و بعد ازدواج یاد گرفت. ولی کلا خودش مرد دست و دلبازیه. دید خانواده من براش احترام قائلن و طلا و لباس و همه چی آوردن. جبران کرد، خیلی خیلی بهتر از خانوادش عمل کرد

ولی بازم میگم خودش کرد. مادرش نهایتا مغزش همون دمپایی رو میکشید. اگر میدیدم خود شوهرم هم اینطوریه جدی برخورد میکردم. من خودم آدم رسم و رسومی نیستم این چیزا رو مهم نمیدونم، ولی برای من که اون سال کفشم ۲ تومن بود دمپایی ۲۹ هزار تومنی خیلی توهین بود. 

اسی به شوهرت بگو ،بعد از عروسی که خانواده من واسم یلدایی میارن اونوقت واسه تو هم یه تیکه توجه کن یه تیکه چیزی میارن

فعلا نامزدیم و شما باید واسه من بیارید

تازشم چرا باید سفره بچینیییییسد براشون،هرچی اوردن رو شما باز میکنی همونجا تعارف میکنی که همشون بخورن،ته پذیرایی شما چایی و شیرینی  و نهایت دوجور میوه است بیشتر نه

منم شب یلدایی دعوتم نمیدونم چی بپوشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عمه دامادم..............دوستم میگه شلوار پلیسه و شومیز ...

از این شومیز گره ایی ها با دامن بلند بپوشین خیلی قشنگ میشه تو اینستا که میبینم کلی ذوق می کنم

خدایا دوستت دارم...

از این شومیز گره ایی ها با دامن بلند بپوشین خیلی قشنگ میشه تو اینستا که میبینم کلی ذوق می کنم

دامن بلند چه مدلی/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ساده و بلند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

@niniyar‍ نی نی یار لطفاً تاپیک مو تعطیل کن خواهش میکنم🙏🏻

امضامو بخونید و برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید من تاپیک حذف  نمیکنم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت