2777
2789
عنوان

بچم پسر شد باز شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم براش مهم نیست مهم بچه اش فقط بعدم میگه تو حساسی تو آدم بزرگی اون کوچولو حالا خوبه اصلا ندیده و ...

من ۱۷ سالمه راستش و خیلی از این چیزا سر در نمیارم

فقط میدونم این سایت تو این موارد کمکی بهتون نمیکنه

خودتون با خودتون باید حلش کنین و راجبش حرف بزنین

من بابای خودمو دیدم با محبت خر میشه 

خب شمام لابد محبت نکردی

بارونو دوس دارم🌱
دلم براش سوخت‌بااین طرز فکر عصرحجرشپسر میخاد چه‌گلی به سرش بزنهخدااگه‌دوسش داشت یه دختر‌میداد بهشاگه ...

واااا چون پسر دوس داره طرز فکرش عصر هجره!؟ 

هرکسی یه جنسیتی دوس داره 

خوشحاله دیگه بنده خدا 

بره برای بچه های مردم ذوق کنه!؟!!

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

مستقیم بهش بگو که چه خواسته ای ازش داری بگو که بهت محبت کنه اینا نمیفهمن بعدشم میتونی کلی خودتو لوس ...

میگم می گیره برام البته بخاطر من نیست که بخاطر پسرشه همیشه میگه بچم‌ چیزی نمی خواد نمیگه زنم

واااا چون پسر دوس داره طرز فکرش عصر هجره!؟ هرکسی یه جنسیتی دوس داره خوشحاله دیگه بنده خدا بره برای ب ...

نه پسر دوست نداره کلا بچه دوست داره اتفاقا عاشق دختر بود

قربونت تایپیک هات تو یکی گفتی ناراحتی پسر دار شدی بعدی گفتی پسرم تاج سرم خوشحالم پسر دار شدم

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

واااا چون پسر دوس داره طرز فکرش عصر هجره!؟ هرکسی یه جنسیتی دوس داره خوشحاله دیگه بنده خدا بره برای ب ...

ازاینکه بخاطر پسر‌ذوق میکنن‌و دختررو جنس درجه۲ میدونن دلم براشون میسوزه

آقا هستم

دلم براش سوخت‌بااین طرز فکر عصرحجرشپسر میخاد چه‌گلی به سرش بزنهخدااگه‌دوسش داشت یه دختر‌میداد بهشاگه ...

چه گل پسری ، به به

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

ازاینکه بخاطر پسر‌ذوق میکنن‌و دختررو جنس درجه۲ میدونن دلم براشون میسوزه

نه بابا این اینجوری نیست پسر و دختر براش مهم نیست مهم بچه است که کوچولو باشه باهاش بازی کنه

میگم می گیره برام البته بخاطر من نیست که بخاطر پسرشه همیشه میگه بچم‌ چیزی نمی خواد نمیگه زنم

تو هم همین کار و کن 

جلوش قربون صدقه بچت برو بگو تنها عشق زندگیم تنها دارایی من یه همچین چیزایی که اون و نادیده بگیری 

مقابله به مثل اکثرا جوابه