راستش داغونم خیلی فشار رومه خیلیییی استرس زیادی دارم مدام پامو تکون میدم دستام میلرزن همه چی بهم ری ...
وای مثل من پارسال البته الان روم فشار هس ولی اون فشار از لحاظ روحی ازم تا حدودی برداشته شده من جوری بودم یعنی نمیتونستم ازدواج و..رو درک کنم درسته شاید عادی باسه ولی یه بچه ۶ ساله میتونه به اندازه ی خودش درک کنه ولی من واقعا به طور وحشتناکی نمیتونستم و
...
اگه تونستی یک صلوات برای ظهور آقا امام زمان بفرستین ممنون 🌺
حاد قرص میدن ک نمیخورمقرص فایده نداره تا اخر اسیرشی جون تا ول کنی دوباره همه چی شروع میشه
میدونه واقعیت اینکه من این فکر رو میکردم که فولکستین حالم رو بدتر کرده ولی بعد از سرچ تو اینترنت فهمیدم بعضی از دارو ها روندگان اینکه حال آدم رو بدتر میکنن دو سه هفته فک کنم بعد خوبت میکنن من اینو به چشم دیدم
مثل من پس چرا اینطوری هستن یه معلمی داشتم میگفت شرایط کلاسش مثل شرایط کلاس تو بود اون اهمیت نداده به درسش ادامه داده از حاشیه دور شده رتبه ۱۴۰ کنکور شد ولی به نظر من هرچی باشه رو آدم تاثیر داره
خدارو شکر بله خیلی اوایل مصرف دارو بدتر شدم ولی ادامه دادم ولی الان خوبم حتی من دوران بیماری ام فکر میکردم همون آدم نیستم چون همه به خصوص مامانم میگفت که من همان آدم نیستم ولی الان خوبم