2777
2789
عنوان

به مامانم میگم غذا چیه میگه مگه نوکر توعم

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مامانتو کاملا درک میکنم واقعا رسیدگی به پنج نفر خیلی سخته برو سرکار دیدی غذا نیست خودت یه چیزی ...

اصلا یادم نداده غذا هر بار میومدم درست کنم میگفت دست نزن خراب میکنی خودم درست میکنم

اصلا یادم نداده غذا هر بار میومدم درست کنم میگفت دست نزن خراب میکنی خودم درست میکنم

بالاخره که باید یاد بگیری وقتایی که تایم داری و مامانت خونه نیست درست کن ، منم بلد نبودم با کلیپ پیش رفتم دفعه های اولم خوب نمیشد کم کم یاد گرفتم

خوب پس بنده خدا مادرت همیشه درست کرده دیگه تازه بهت گفته درست نکن خودم میکنم. الان برای یادگرفتن دیر نیست. 

اونم حساس شده روی شام چی داریم؟

همونطور که تو حساسی روی نوکر 

پس وقتی دیدی غذا نیست بهش بگو مامان عزیزم دوست داری چی برات بپزم؟یا چی برات از بیرون بخرم؟

مامان من شاغل نیست

گاری به نی نی سایت ندارم ولی اطراف من همه مادرها  غذا درست میکنن ،حالا مریضی باشه خستگی باشه طبیعیه  پس پدر خانواده هم کار نکنه مگه نوکره صبح تا شب کار کنه بده زن وبچه

وای منو یاد خودم انداختی 😭

مادر منم همین بود زورش میومد غذا بپزه 

همیشه گشنه بودم من😫

فقط خوبیش اینه که من دیگه میدیدم این کاری نمیکنه از ۱۱ سالگی خودم کم کم شروع کردم

ازدواج که کردم خانواده همسر غش میکردن واسه غذاهام چون دیگه استادی بودم واسه خودم🤩

حالا شما هم خودت مدیریت کن وقتی میبینی نمیپزه خودت آشپزی کن❤️❤️❤️❤️