2777
2789
عنوان

خانما هر راهکاری دارید بگید چیکار کنم از خونم برن خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 76 پست
توی فیلم های قرانی(مث یوسف پیامبر) هم اومده ک فقط ب قدرت خدا پناه اوردن ، داستان ها و ایات اومده ک ا ...

این همه تو دنیا قتل قارت تجاوز میشه مگ خدا دخالت میکنه خدا به انسان اراده وعقل داده

منم برعکس میگم به شوهرم بریم پیش خانواده ات یه جا باشیم طبقه بالاشون خالیه میگه عمرااا😂

ببخشیدا کارت بشدت عواقب سنگینی داره

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا وقتی پول شهر رو نداشته باشی میری دهات زندگی میکنی . البته ما خونه دهات هم داریم ولی اصل مطلب صحبت ...

پولش رو که دارن ولی عادت کردن به اینکه اقا و صابکار خودشون باشن بیشترشونم  زندگیشون هم شهر هست هم روستا   

میدونم چی گفتی ولی خب ظاهر حرفت درکل خوب نبود  

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

این چیزا به حرف آسونه،منم دو سال بالای خونه برادرشوهرم بودم ،یعنی نگم برات که دخترش چه بلایی سرم اور ...

حالا تو شانس آوردی شوهرت گوش داده

حالا تو شانس آوردی شوهرت گوش داده

نه بابا 

نرفتیم که 

چن ماه بعدش مادرشوهرم گفت من می‌خوام بیام تو اون خونه،برادرشوهرم گفت پاشین،چون خونه مال برادرشوهرم بود،اونموقع دیگه ارزشی برای من نداشت رفتن

فقط 23 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
فقط باید بزنی سیم آخر سلیطه بازی قهر دادوبیداد همین

باورت میشه اونم جواب نداد فقط خودم نزدیک بود زندگیم بپاشه😐

نه بابا نرفتیم که چن ماه بعدش مادرشوهرم گفت من می‌خوام بیام تو اون خونه،برادرشوهرم گفت پاشین،چون خون ...

خب چرا ینی هنوز اونجایین

شاید چون خاطره خوبی با کسایی ک تو روستا زندگی میکننن ندارم 🙂

ان شالله بجاش خاطره های قشنگتر براتون رقم بخوره😊

ولی منو دخترم  تو شهریم دلمون لک میزنه برا روستا 😢  وقتی میریم  دیگه  مگه میاد دخترم  البته اونجام دست کنی از شهر نداره بزرگ و امکاناتم داره ولی خب همه خونه های بزرگو حیاط دار که حس خوب و ارامش داره 

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....