2777
2789
عنوان

همین الان چرا ناراحتی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 5082 بازدید | 477 پست
من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به ز ...

چقد صبوری تو که اینهمه مشکلو داری تحمل میکنی عزیزم🥲❤️

من واقعا و از ته دل برات دعا میکنم

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتاراش یکم جوری که بامن هست با بقیه فرق میکنه نه نمیگم اصلا ولی تصمیمش و فکرشو نمیدونم این گیجم میک ...

پس رفتارتو تغییر نده ممکنه اونم بهت حسی داشته باشه اگه رفتارش متفاوته

من دوتا برادر دارم بیا برشون دار ببرشون😂😂😂😁اره اگه داشته باشی خوبه که تنها نیستی ولی همش اذیتت م ...

خدا حفظشون کنه براتون 

خوب برادر داریم تا برادر ولی حتی این اذیت ها هم جذابه وقتی میبینم پسر عمه هام که تا برادرند دعوا می‌کنند منم دلم میخواد ولی بیشتر دوست داشتم یک خواهر داشته باشم

پس رفتارتو تغییر نده ممکنه اونم بهت حسی داشته باشه اگه رفتارش متفاوته

نمیدونم واقعا 🥲

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

خداروشکر انشالله همیشه شاد ببینمت😁❤️🫶من تنها کاری که از دستم برمیاد دعا کردنه تو این مورد🥲😁🫶

دعا که بهترین چیز دنیاست 

دریچه امیده 

دریای نوره

اصلا گره میوفته که دعا کنیم باز بشه...

خب اگه به نفعتونه و مادربزرگتون مشکل نداره پبشنهاد بدی نیست که هست؟

مادربزرگم کارهاش مربوط به من نیست یه واحد جدا خالیه عموم هی اصرارمیکنه بیااینجا بشین

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

طالع بینی هر ماهی اشتباه باشه مال اسفند درسته میگن یه ظرف عسلن ک کمی فلفلم قاطیشه حس می کنم یه مدته ...

دقیقااا😂😂😂😂😂

بیا فلفل بریزم دهنت فلفل بدنت زیاد شه😂😂