2777
2789
عنوان

همین الان چرا ناراحتی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 5086 بازدید | 477 پست
اگه قضیه عاشقیه به رفتاراش خیلی دقت کن

چه رفتارایی؟ 

حس اونو نمیدونم 🤦‍♀️ 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

یکعاااالم آنتی بیوتیکاثر موقتی ارهاما درمان سینوزیت ک نیس

اره درمانش نیست ولی همینکه یه مدت خوبت میکنه هم خیلی خوبه

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم ازدواج میکنم

دوستم ازم فاصله گرفته😐واقعا سر این موضوع اعصابم خورد چون مثل خواهرم بود

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
چه رفتارایی؟ حس اونو نمیدونم 🤦‍♀️

رفتارش با خودت رو نسبت به رفتارش با بقیه مقایسه کن اگه حسی بهت داشته باشه خب قطعا رفتارش با تو کمی متفاوت تره ولی ریسک نکن که بهش بگی

من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به زور شوهر داد بدبخت کرد من و خواهرم طلاق به زور گرفتیم الانم بدبختیم😭

مادرم خیلی بدبخته و هزار تا بیماری از بس پدرم اذیتش کرده گرفته و من و خواهرم شغل درست و حسابی نداریم حتی تو پول شارژمون موندیم

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم دیگه در حقمون هیچ ظلم و بدی نکنه و خدا به مادرم سلامتی و عمر خیلی طولانی بده و من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا همین روزا نصیبمون شه و ازدواجای عالی کنیم 😭

مهربون لطفا و تو رو خدا دعا کن انشالله مشکل لق بودن دندونام و تحلیل رفتن لثه هام بدون نیاز به دکتر رفتن خوب شن و انشالله هیچ وقت نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه و پودر استخووان نداشته باشم و انشالله حتما همین روزا به آرزوم که عقده و حسرت شده واسم برسم و ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم و امسال جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم 😭 و هزینه ارتودنسی و جراحی فکم همشون با هم زیر ۴۰ میلیون شن😭😭..

دارم ازدواج میکنمدوستم ازم فاصله گرفته😐واقعا سر این موضوع اعصابم خورد چون مثل خواهرم بود

رفتنی میره یه روز خب الان تمرکزتو بزار رو قضیه ازدواجت

همیشه استرس دارم مخصوصا الان که باردارم

استرس خوب نیست برا بارداری که دلیل استرست چیه

رفتارش با خودت رو نسبت به رفتارش با بقیه مقایسه کن اگه حسی بهت داشته باشه خب قطعا رفتارش با تو کمی م ...

رفتاراش یکم جوری که بامن هست با بقیه فرق میکنه 

نه نمیگم اصلا ولی تصمیمش و فکرشو نمیدونم این گیجم میکنه 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367