2777
2789
عنوان

همین الان چرا ناراحتی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 5077 بازدید | 477 پست
تو خوابگام دلم برای خواهرام تنگ شدهرشته ای که دوست داشتم قبول نشدممحدودیت مالی دارم

نمیتونی خواهراتو ببینی؟

خب؟الان دیگه درگیر گذشته نشو الان بشینی غصه شو بخوری میتونی برگردی به عقب؟نه پس برا همین رشته ای ک الان هستی تمام تلاشتو کن 

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

همسرم فردا جراحی داره

حالم بده نمیدونم چمه،اون طفلی تو این شرایط داره منو دلداری میده

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده خودش رنگ آمیزی کنه یاد بگیره 😅

خالش منم بلتم😅💔

ماشاالله نقاشیش عالیه چندساله کلاس میره،تابلو کارمیکنه،، 

امروز 2تاتحقیق گفته بودن و ریاضی آزمون داشت، برای آیه قرآني هم نقاشی و کمی هم کلمات پراکنده باید می‌نوشت ،، 7کلاس زبان رفت و8ونیم اومده،، گناه داشت بخدا براهمون من رنگ کردم.. 

کاربرگ علوم بود نوشته بود، خانومشون حساسه میگه خوشگل کنین رنگ کنین،وگرنه کاراشو خودش میکنه طفلی.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
من تاریخ مغازه رو زدم بعد تاریخ قرارداد اون که قانونی باشه نمیدونم چرا موقع قرارداد که هنوز هیچی نشد ...

چی بگم والا ،انشالله هرچه زودتر مغازه رو خالی کنه و یتونید‌ برید کسب و کارتون زو راه بندازید و پر روزی باشید و انشالله کارتون بگیره 🌸😊

جسمی روحی همه چی

اگه تایم آزاد داری با کسی که دوستش داری مثلا دوستت یا یکی از اعضای خانوادت وقت بگذرون برید بیرون یا دعوتش کن به خونت از لحاظ روحی شارژ شی

«اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند.»

عزیزم اشکالی نداره خب؟دوستت چرا پا نمیشه؟باهاش قاطع صحبت کن میدونم دوست صمیمیته و برات سخته

من دیگه کاری با ددستم ندارم کلا رفاقتمو تموم کردم من ادم وابسته ای بهش نیستم یکی اشتباه باشه خطش میزنم 

میگه نمیخوام جایی که من هستم مشتریاش گرفته کار کنی من پا نمیشم معازشو جمع کرده برده جای دیگه واس اینکه من نرم اونجا وسایل شویتده ریخته توب معتزه من 

نمیگم پا نمیشم عوصی میگه وقت میخوام جابه جاشم 

من زنگ زدم صاحب معازه گفتم من تا موعدم بیشتر وقت نمیدم و گرنه میرم شکایت میکنم بابت تاخیر در تحویل ملک به من و خسارت میگیرم اونم ادم خسیسه برگشت گفت من بیرونش میکنم ولی چی بگم ادم اوسکولیه بی بخاره همش حرفه عمل نداره😑