2777
2789
عنوان

خودم پنیر کره ای گردویی درست کردم 😋

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 33 پست
شما تنها زندگی میکنید؟

بلی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خامه ای یا کره ای بود که درست نمی‌کردم 🤭

یه قالب پنیر سفید دارم هیچ کس نمیخورش چون خوشمزه نیست 

برم با روش شما درست کنم بلکه خورده بشه😂

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اها رَکب زدی بهشون، آفرین خوب کردی. دفعه های دیگه بهش مثلا کنجد و پسته یا فندق اضافه کن

باشه عزیزم فکر خوبیه ممنون 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

ما هم بچه بودیم مادربزرگم پنیر و گردو رو با هم میکوبید، خیلی خوشمزه میشد، البته کره نمیزد. نوش جان خ ...

فدات گلی 🌹 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

[QUOTE=400093993]یه قالب پنیر سفید دارم هیچ کس نمیخورش چون خوشمزه نیست  برم با روش شما درست کنم بلکه خورده بشه ...[/QUOTE

آفرین بهترین کاره پنیر هم ضایع نمیشه 

نه چرا بماله داخل یک ظرف گود درست کن عزیزم

باید امتحان کنم پنیر فرقی نداره چه مارکی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

لذت داره زندگی؟ دلم یک ساعت تنهایی میخواد

نمیدونم....سرنوشت برام رقم زده...........چی بگم؟؟؟؟شکر

باید امتحان کنم پنیر فرقی نداره چه مارکی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمیدونم عزیزم منم پنیر معمولی داشتم فکر نکنم فرق داشته باشه 

لذت داره زندگی؟ دلم یک ساعت تنهایی میخواد

برای یک ساعت خوبه نه برای همیشه تنهایی خیلی بده من تحمل تنهایی رو ندارم 

نمیدونم....سرنوشت برام رقم زده...........چی بگم؟؟؟؟شکر

عزیزم برای امضات از خدا ناامید نباش انشاالله خدا برات بهترین هارو رقم بزنه گلم ♥️ 

نمیدونم عزیزم منم پنیر معمولی داشتم فکر نکنم فرق داشته باشه

انداختی تو سرم برم امتحان کنم.........پنیر کره گردو رو بریزم تو ظرف و با گوشتکوب برقی بیفتم بجونش؟؟؟؟؟؟؟؟درسته دیگه؟؟؟؟؟

عزیزم برای امضات از خدا ناامید نباش انشاالله خدا برات بهترین هارو رقم بزنه گلم ♥️

ایشالا با دعای شما

انداختی تو سرم برم امتحان کنم.........پنیر کره گردو رو بریزم تو ظرف و با گوشتکوب برقی بیفتم بجونش؟؟؟ ...

ببین گلم من اول پنیر و کره رو میکس کردم گردو رو جدا آسیاب کردم مخلوط کردم بهشون هم زدم