2777
2789

بستگی به مایحتاج اونروز داره

یه روز نمیریم بیرون هیچی یه روز ۱ تومن فقط خوراکی وگرنه میوه و بعضی خوراکیارو هفتگی میخریم

🌸  ••𝐵𝑒 𝑇𝘩𝑒 𝐵𝑒𝑠𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐹𝑜𝑟 𝑌𝑜𝑢𝑟𝑠𝑒𝑙𝑓..! 🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مونده به احتیاج خونه دیگه روزی یه میلیون یا بیشتر همسرم خرید میکنه روزی بع چیری نیاز نیست مشخص نیست که ولی برای خوراکی زیاد خرج میکردم الان برعکس کردم همون خرج رو میکنم ولی برای جمع کردن کم کم جمع میکنم از کارت همسرم سکه پارسیان هر چند کم میخرم همسرم هم فکر میکنه برای خودم خرج میکنم 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

۳ روز درمیون 

یه بسته نون تست جو و یه لیتر شیر کم چرب و یه بسته جو پرک و یه شونه تخم مرغ و یه کیلو موز و یه پروماست جزو خریدای ثابتمه که نزدیک به ۶۰۰ میشه یه کم بالاپایین تر

دیگه بقیه چیزا خیلی متغیره

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
بخدا😂 بچه ها معمولا لباس دارن ولی خودم بیشتر وقتا هیچی برای پوشیدن ندارم😁

خونه ما هم همینه

امسال اعضای خانواده ام تقریبا همه چی دارن

مگر تفریحی یه چیزی براشون بخرم 

خودم هیچی

باید پتو بپیچم دور خودم برم بیرون

همه اش هم امروز فردا میکنم 

امروز میخرم 

فردا میخرم 

اکثرا خوراکی میخرم میزم ارایشکاه میوه میخرم میزم کافه دو دست لباس میخرم سفر میزم

زندگی ب کامته ایول

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره