الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مونده به احتیاج خونه دیگه روزی یه میلیون یا بیشتر همسرم خرید میکنه روزی بع چیری نیاز نیست مشخص نیست که ولی برای خوراکی زیاد خرج میکردم الان برعکس کردم همون خرج رو میکنم ولی برای جمع کردن کم کم جمع میکنم از کارت همسرم سکه پارسیان هر چند کم میخرم همسرم هم فکر میکنه برای خودم خرج میکنم
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره
یه بسته نون تست جو و یه لیتر شیر کم چرب و یه بسته جو پرک و یه شونه تخم مرغ و یه کیلو موز و یه پروماست جزو خریدای ثابتمه که نزدیک به ۶۰۰ میشه یه کم بالاپایین تر
دیگه بقیه چیزا خیلی متغیره
نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)