2777
2789
عنوان

با سن کمم دندونام بدجور خراب شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 46 پست
کنمممممم اون دندونای تهم توشدسیااااه بعد کنار این دنیای جلوم همش انگار کرم خور ده چه کنم مسواک هم می ...

من ک دندون تهیام نابودن 🤦🏻‍♀️ جلوی هامم بینشون سیاه .. شانس نیاوردیم خواهر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من معتقدم زیاد مسواک زدم هم یکی از عوامل خرابی هست چون موادی که توی خمیر دندون هستخیلی قویه و کم کم ...

دقیقا من تا یاد دارم از بچگی نوحوانی تا الان هردفعه مسواک میزنم دندون هام به شدت درد میگیرن

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
رفلاکس دارم

احتمالا بخاطر همونه 

چون اسید معده دندونو میپوسونه. 

ببین چی میخوری رفلاکس داری ، اونو کمتر بخور لااقل .

رفلاکس اگه از گرمی باشه باید گرمی کمتر بخوری .

مثل ادویه و گردو و فلفل و قهوه و کاکائو و اینا . گرمیجاتی که خیلی شدیده.  گرمیجات ملایم بخور .

من ۳۱ سالمه ۴تا کشیدمدرکت میکنم

منم ۴ تا باید برم بکشم من دندون هام هیچ مشکلی نداشتن ولی بعد زایمان بچه سومم و شیر دادن به شدت پوسیده شدن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من معتقدم زیاد مسواک زدم هم یکی از عوامل خرابی هست چون موادی که توی خمیر دندون هستخیلی قویه و کم کم ...

دندونای تهم توشدسیااااه بعد کنار این دنیای جلوم همش انگار کرم خور ده چه کنم مسواک هم میزنم اما قرض آهن اینا نیمخورم‌ متاسفانه 

احتمالا بخاطر همونه چون اسید معده دندونو میپوسونه. ببین چی میخوری رفلاکس داری ، اونو کمتر بخور لااقل ...

اخه از بچگی خراب بودن 🥲 بچه بودم کلن دندونای شیری جلوم سیاه بودن و چندتاشونم کشیدم هرجا میرفتم میگفتن اخی دندوناتو کرم خورده به مامانم بگو مسواک بزنه درحالیکه من همیشه مسواک میزدم . خیلی اعتماد به تفسم گرفته میشد … برا همین فکر نکنم از رفلاکس باشه