2777
2789
عنوان

مامان های که بچه مدرسه ی دارن بیان

95 بازدید | 13 پست

سلام،‌خانوما پسرم پایه سوم ابتدایی هستش، چیکار کنم که پایه اش قوی بشه و بیشتر انگیزه داشته باشه

ممنون میشم راهکار بدین

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن
من مامان نیستم ولی باهاش بازی های هوش کار کن و بازی های تمرکز و بازی های ریاضی و کارتون های انگیزشی ...

خیلی بازیگوشه 

از تکلیف فرار میکنه

دقتش ی کم پایینِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم الان میخواستم برا همین تاپیک بزنم پسر من چهارمه انقدر اذیتم کرده گاهی وقتا میگه دیگه نمیرم مدرسه امشب دیگه بهش گفتم به درک که نری الان گیر داده از بس درس خوانه پلی استیشن میخواد کاش میمردم از دستش 

من پسر کوچیکم سوم هست روانخوانی میکنه 

تو درس ریاضی هم سوال میگیرم حل میکنه  تا متوجه نشد ول نمیکنم 

برای درس املا هم بهش کتاب داستان حجم کم میدم بخونه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من خودم الان میخواستم برا همین تاپیک بزنم پسر من چهارمه انقدر اذیتم کرده گاهی وقتا میگه دیگه نمیرم م ...

واقعا پایه سوم و چهارم سخته انگار بچه ها کشش ندارن 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

من خودم الان میخواستم برا همین تاپیک بزنم پسر من چهارمه انقدر اذیتم کرده گاهی وقتا میگه دیگه نمیرم م ...

خیلی اذیتم منم همش دوست داره بازی کنه

من پسر کوچیکم سوم هست روانخوانی میکنه تو درس ریاضی هم سوال میگیرم حل میکنه تا متوجه نشد ول نمیکنم ب ...

تاثیر داره؟

من اصلا سَمت داستان نمیره 

تاثیر داره؟من اصلا سَمت داستان نمیره

بله خیلی کلمات رو تو ذهنش میسپاره و بیشتر یادش میاد 

مثلا از تو اینترنت آهنگین باشه ک کمتر خسته بشه

من برای دخترم مدام از آینده میگم و این فیلم هایی که نشون میده هرکی درس بخونه چی میشه هرکی نخونه چیکاره میشه رو نشونش میدم البته کلیپ چینی هستن.سرچ بزنی میاد

و مدام با مهربونی بهش میگم که هرکسی تو این زندگی یه مسئولیت داره و مسئولیت تو هم درس خوندن هستش .سعی کن به خوبی و با شادی انجامش بدی.خودمم روزای تعطیل مطالب رو باهاش مرور میکنم یا مثلا پیاده روی میبرمش تو راه با هم جدول ضرب میخونیم.یا کاردستی براش درست میکنم .کلا باید خودتم فعالتر باشی

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

هوشش عالیه ماشاالله ن بیش فعال نیست

باهاش معلم بازی کن و رو تخته براش مسئله بنویس حل کنه و عروسکاش رو بزار به عنوان همکلاسیاش و بجاشون حرف بزن 

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

من برای دخترم مدام از آینده میگم و این فیلم هایی که نشون میده هرکی درس بخونه چی میشه هرکی نخونه چیکا ...

همه این کار ها رو انجام میدم ولی باز فراریِ