دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13706 بازدید | 1367 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یدونشم عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 3337 عزیزم از من چیییی حس میکنی؟س چند روز دیگه پیشنهاد میده ؟؟ صبر کن زیادی پیگیرش باشی دور میشه. اعصابتو اروم نگهدار گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6106 صبر کن زیادی پیگیرش باشی دور میشه. اعصابتو اروم نگهدار پیگیر که نیستم فقط مطمئن که پیشنهاد میده ؟حسش بهم چیه؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
کوثر__هسدم عضویت: 1402/01/23 تعداد پست: 3749 مرداد یا شهریورآبی اره ابی داره داخلش امسال فرهنگیان میارم ترازکلم چند میشه
یدونشم عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 3337 پیگیر که نیستم فقط مطمئن که پیشنهاد میده ؟حسش بهم چیه؟ خنثی هس فعلان دو دله گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6106 خنثی هس فعلان دو دله چرا دو دل؟نسبت به چی؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
یدونشم عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 3337 چرا دو دل؟نسبت به چی؟ حسش عشق نیس گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...
یدونشم عضویت: 1403/08/06 تعداد پست: 3337 اره ابی داره داخلش امسال فرهنگیان میارم ترازکلم چند میشه انشاالله میاری چیزی حس نکردم گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بار ها بگویی خدای من...
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6106 حسش عشق نیس پس چیه؟اژقیافه اش چی حس میکنی؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
رونیکاروشن عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 1044 چیو بگم عشقم بهم بگو که چه حسی راجب شخصیت من داریبنظرت من باید برای بهبود زندگی خودم چیکار کنم
sahel_aramesh_man عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 145 دختر مرسی عزیزم 😍 .- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰ هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️
maariii7 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 20186 شاید از ایناس که ظاهر رو خوب حفظ کردهتحقیق بکن در موردش بازم لطفا لطفا میگی با هم دوست میشیم عاشق هم میشیم؟؟کات میشه دوستیم با محسن؟@دختر_بلوبری یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
tanhaye1402 عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 8544 چیه سوالت قشنگم راجب اوضاع زندگیم در کل سلامتیم و اینکه دوباره بچه دارم میشم مرسی ازت ✌ 👍😂میگویند کوردها مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها تکیه بزنند....
قورباقه_خوشگل عضویت: 1403/11/18 تعداد پست: 3963 پاسی 💃🏻💃🏻💃🏻مرسیی 😁😍 ته تغاری و لوس🪭🦩مسلط به ۶ زبان🩷سوارکار🏇🏼|بالرین🩰 |اسکیت باز🛼|رقاص🎀|ویولونیست🎻|گلف🏌🏻♀|طراح دیجیتال 👩🏻💻|بسکتبالیست🤾🏻♀️|عکاس|برنامه نویس|اریال یوگا🤸🏻♀️|آشپز👩🏻🍳|شمارهدوز🪡|درحال آموزش انیمیشن سازی🐈⬛ عاشق روانشناسی و مطالعه🌱🧠|گیاه دوست 👩🏻🌾|🫧🌃🌜big goals| ترم دوم بازیگری🧜🏻♀️
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23634 بابا خب یه مدت باهاش میچرخی اخلاقاش میاد دستت خبنگران نباش من که میگم اوکیه خداکنه از دیشب اعصابم خورده اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته