2777
2789
عنوان

دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13847 بازدید | 1370 پست

دوتا بچه دارم یه پسر یه دختر بچه ی سومی چی میشه به نظرت...

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستگارای من کلا جور نمیشه

نماز جعفر طیار بخون برای ازدواج دختر مجرد مجربه اگر اعتقاد دارین برین دعای بخت گشا انجام بدین یک جای درست به خدا متوسل بشین نماز قرآن بخونید بلاخره مطمعن باشید جور میشه و ازدواج میکنید چله توسل به شهدا بردارین ۴۰ شهید رو اسمشون رو بنویسید هر روز ۱۰۰ صلوات به نیت یکیش بفرستید تا چهل روز بشه بعد هرموقع ازدواج کردید هم میتونید به نیتشون نون پنیری حلیم غذا هرچی در توانه پخش کنید ان شاالله به زودی ازدواج کنید بچه دار بشید و خوشبخت ترین بشید

دختر با روحیه و نسبتا شادی هسی و احساسم به هیچ کدوم از این رشته ها نیست

بنظرتون امسال یا کی حامله میشم شوهرم گواهینامه پایه دو میخواد بگیره بلاخره میگیره چقدر طول میکشه عزیزم ممنون میشم جواب بدی