دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13903 بازدید | 1371 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
7572sahariomid عضویت: 1404/05/22 تعداد پست: 735 میشه جواب منم بدی لطفا.برمیگرده و رابطمون درست میشه؟؟
تولددیگر97 عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 10827 عزیزم میشه بگی شوهرم تو تلگرام زیاد انلاینه چکار میکنه کاری یا غیر کاری من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
ربیعا عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 620 به نظرت من این ماه باردار میشم؟شغل خوب تو شرکتی که دوست دارم گیر میارم؟
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 ممنون میشم اگه جواب منم بدی ما خرداد عقد کردیم حس میکنی می عروسی میگیریم و میرم خونه خودم ؟؟ بهار سال آینده یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 من بعد کنکور اول میرم دانشگاه؟ یا میمونم پشت اگر اره پرستاری یا اتاق عمل یا اگر چیز دیگس سطحش پایین ... اتاق عمل میاری نه دانشگاه میری امسال سه سال دیگه آدم بدی نیست یهو جوش میاره یهو هم آروم میشه کم حرفه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 از مهاجرتم چی حس میکنی؟درست گفتی نرفتم موفق میشی توش یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 بنظرت امتحانم چطور پیش میره خیلی نگرانم نگران نباش خیلی بد پیش نمیره یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23822 موفق میشی توش بلوبری شخصیت همسرایندم چی حس میکنی؟اخلاقش اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 از ازدواج و اینده من چی حس میکنی عشقم با یک پسری ازدواج میکنی که پدرش فوت کردهخیلی موقعیت خانوادگی و اجتماعی خوبی هم داره یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23822 با یک پسری ازدواج میکنی که پدرش فوت کردهخیلی موقعیت خانوادگی و اجتماعی خوبی هم داره اخلاقش چیه یکی الا گفت تنده اخلاقش و فقط بچه پسر دوست داره...؟تازه گفت جدا هم میشی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
هایرین عضویت: 1401/02/04 تعداد پست: 2422 معلم زبان انگلیسی شم یا زبان اسپانیایی بخونم یا برم با رشته خودم کار کنم ؟کدومش ؟؟طور خدا بهم بگو
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8346 میشه بگین چی از من حس میکنین و اینکه امسال ممکنه اتفاقی بیوفته که از حال دربیام ؟ چی میتونه باشه؟🥲 کلا یه مدته از هر راهی میری به بن بست میرسیخدارو فراموش نکن هیچ وقت درست میشه من حس خوبی دارم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜