دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13916 بازدید | 1373 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 بنظرت عصری مهتارو میبینم امروز؟ نه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 547 نه کلا شانس خوبی توی دوست پیدا کردن نداریدر آینده یک مدت شاغلی عزیزم به اون اکانتم دسترسی ندارم شغلی که میگی از طریق درسه یا فرق میکنه
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 سلام عزیزم خوبی ؟ممنون که این تاپیکو زدی من از بچگی ی شغلو خیلی دوست داشتم میرسم بهش ؟ سلام خوشگلم خوش اومدی بله میرسی بهش البته که توش خیلی موفق هم میشی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 547 با عشق ازدواج میکنه اما طرف وضعیت مالی خوبی نداره آنچنان حداقل اول زندگی خیلی پولدار نیستن داداشت هم ... چند سال دیگه ازدواج میکنه کدوممون زودتر ازدواج میکنیم من چه مدت تو عقدم که بعد عروسی میکنم؟
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 براش با دل پاکت دعا کن هم گواهینامه پایه دو که میخواد بگیره زودتر براش درست بشه و بگیرش هم بزارنش تو ... فدای دل مهربون شما من کی باشم ولی چشم حتما اتفاقا دارم میرم این هفته مشهد حتما حتما دعا میکنم شما هم منو دعا کنید 🌱❤️❤️❤️ یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 547 دوستم یگانه سال دیگه بعد کنمور اول میره تهران؟ کلا میره دانشگاه؟از شخصیت من چه وایبی میگیری بقیه تو دیدارهای اول از من چه وایبی میگیرن
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 من دلم میخواد یه در امد داشته باشم ولی نه عرضشو دارم نه موقعیتش رو به نظرت آخرش میتونم یه کاری رو شر ... با یکی از نزدیکان یک کاری رو شروع میکنند اولش هم ضرر داره ولی بعد همش سوددهی یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 مرسی عزیزم از لحاظ دوست داشتن چی؟حسش آره داره یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
nina7030 عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 16528 ممنون میشم اگه جواب منم بدی ما خرداد عقد کردیم حس میکنی می عروسی میگیریم و میرم خونه خودم ؟؟ که گرچه رنج به جان میرسد،امید دواست☀️
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 خوب پس ی سوالاگر دوستم داره پس چرا پیام هام دیر سین میزنه یا اصلان بهم پیام نمیده تا پیام ندم ی سوا ... انگار مهدی یه مشغله یا یک دغدغه ذهنی داره دقیقا نمیدونم چرا ولی ذهنش خیلی درگیره یک موضوعی هستاز نظر شخصیتی هم یکم پیچیدهس کلا فهمیدنش سخته یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 سه سال پاش موندم تو این سه سال مثل آدم یه بار باهام حرف نزده دو سال دیگه هم بمونم فکر کنم دیوانه ای ... خدانکنه عزیزم دیوونه چرا بشی امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 یعنی امکان داره بیاد جلو و پیشنهادی چیزی بده؟🫠البته الان نه در اینده.. بله یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 بله آذر😯 😂😂😂 یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜