دختر_بلوبری مدیر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 عنوان دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد | مشاهده متن کامل بحث + 13916 بازدید | 1373 پست بچه ها اون تاپیک استارترش قفل کردخودم تاپیک زدم سوال های یکسری هاتون موند جواب ندادمالان تگتون میکنم اینجا جواب میدم یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜 1404/08/10 | 19:05 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 اره حسود زیاد داریم دخترای فامیل اونا بیشتر حسادت دارن درسته؟ به نظرت عید ازدواج داریم؟ ازه از فامیلاتونعید مراسم نمیگیرن یکم دیرتر برگذار میشه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 یه سال ک دنبالم میترسم از شکست دوباره از سمتی دلم واسش میسوزه نه اون دیگه الان آدم شده یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 مهم همون قده🤣🤣 حله پس یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
من_میدونم_میشه عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 1939 ازه از فامیلاتونعید مراسم نمیگیرن یکم دیرتر برگذار میشه پزشکی فیزیوتراپی دارو یا دندان یا هیچ کدوم ؟کدومو میارم به نظرت
romyna1234 عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 154 از طریق همکارات معرفی میشی بهش در اینده در حد سه یا چهار سال اینده من شغل ندارم کدوم همکارو میگی؟؟ لطفا بگو میخوام معلم بشم و همچنین مادر 😍😍😍😍خداااااااااکنه چن ماه دیگه تاپیک بزنم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23813 آخ آخ 😂😂😂به سلامتی 😁😁بنظرت بچه اولش چیه؟این جوجش بچه دومه😁😁🙈🙈 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
من_میدونم_میشه عضویت: 1403/12/28 تعداد پست: 1939 😁😁بنظرت بچه اولش چیه؟این جوجش بچه دومه😁😁🙈🙈 به نظرت من امسال یعنی ۴۰۴ دانشگاه میرم؟
romyna1234 عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 154 از طریق همکارات معرفی میشی بهش در اینده در حد سه یا چهار سال اینده @دختر_بلوبری من شاغل نیستم میخوام کنکور بدم چ رشته ای قبول میشم سال دیگه دولتی روزانه فرهنگیان آزاد؟؟؟؟ میخوام معلم بشم و همچنین مادر 😍😍😍😍خداااااااااکنه چن ماه دیگه تاپیک بزنم
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 سلام عزیزم کنکور امسال قبول میشم؟شوهرم چی کار مورد علاقش استخدام میشه اخرش؟ شما قبول میشی شوهرت هم استخدام میشه یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 رجع به من چی حس میکنی خسته ای غمگین یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
دختر_بلوبری مدیر استارتر عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 8316 دکتری چی ؟ قبول میشم ؟ اره یه دختر باید شبیه پروانه باشه.... دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜