2777
2789
عنوان

دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 13914 بازدید | 1373 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت ناراحتم به درس و کنکورم اسیب میزنه؟ اون خودش ناراحت نمیشه؟ دیگه کلا دوستیمون تموم میشه یا با ...

چرا به شدت داره بهت اسیب میزرنه 

اون خیلی ناراحت نیست و دیگه هم برنمیگردید بهم 

قدش متوسطه تقریبا هیکل ورزیده  

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
یعنی چقدر؟ کی؟ و اینکه چی حس میکنی از ازدواجمون

ازدواجت خیلی خوب و موفق هست طوریکه یک دختر در اطرافیانت که تقریبا هم سن هستید از حسادت نمیدونه چیکار بکنه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
@دختر_بلوبری‍ خواهش میکنم بگو کی ازدواج میکنم و با کی؟

از طریق همکارات معرفی میشی بهش در اینده 

در حد سه یا چهار سال اینده

ک به الی علاقه داره ؟الی کی ازدواج میکنه ؟ممنونم 💚🌹

بله علاقه داره 

دو تا سه سال دیگه مقدماتش فراهم میشه

ازدواجت خیلی خوب و موفق هست طوریکه یک دختر در اطرافیانت که تقریبا هم سن هستید از حسادت نمیدونه چیکار ...

اره حسود زیاد داریم 

دخترای فامیل اونا بیشتر حسادت دارن درسته؟ 

به نظرت عید ازدواج داریم؟

ممنونتم❤️❤️ فقط قبولش کنم برام خوبه؟ آینده داره رابطمون؟منو برای رابطه جدی میخواد یا فقط دوستی؟

جدی میخواد 

آره اوکیه خوبه