2777
2789
عنوان

دختر بلوبری هستم حس ششمی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 10427 بازدید | 1233 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید هعی میپرسم عزیز ممنون عاشق میشه دراینده ؟؟دلم میخواد اگ عاشقم میشه برسم بهش

مبرسی بهش 

عشق تو بیشتره از اون 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
تروخدا همه سوالامو بکو عزیرمظاهر همسر ایندم باب میلمه؟ شغلش چیه یا حقوقش در چه حده مثلا ازدواجمون ...

ظاهرش بدک نیست معقوله و تو هم به خاطر شرایط اقتصادی قبول میکنی شغلش آزاده و درآمدش بالاست تقریبا 

حدودا یکی دو ماه دیگه آشتی میکنید و دلیل قطع ارتباط اونه

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
ظاهرش بدک نیست معقوله و تو هم به خاطر شرایط اقتصادی قبول میکنی شغلش آزاده و درآمدش بالاست تقریبا حدو ...

دلیل اونه یعنی هم تقصیر کاره هم خودش باهام کات میکنه 

یا اون تقصیر کاره من کات میکنم 

کلا کدوممون ارتباطو قطع میکنیم و کدوم تقصیر کاره خب😂

و اینکه نگفتی مدت دوستیمونو 

عزیزم، میشه خصوصیات منو بگیدبعد من مدتیه یه نیت خیلی خیلی خاص بنظرتون بهش میرسم؟

بامزه هستی 

مغرور و با اعتماد به نفسی شخصیت ثابتی داری