2777
2789
عنوان

بچه ها هدفی تو این رشته ندارم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 17 پست
خب چرا؟اگه برمیگشتین به قبل چی میخوندین؟

خیلی دلایلم زیاده ولی خب چندتاشو برات میگم😄😔

تقریبا95 درصد رشته های انسانی شناورن یعنی از سایر رشته های نظری میتونن برن

قبولی در فرهنگیان از رشته انسانی سختتره و از رشته های تجربی و ریاضی به نسبت قبولیش بهتره و اینکه دختر باشی و منطقه یک که دیگه شرایط قبولی سختتره

رتبه زیر دو هزار که میگن خوبه عملا برا انسانیا صدق نمیکنه یعنی اگه رشته تاپ و دانشگاه دولتی خوب میخوای باید رتبه ات حداقل زیر400 بشه 

و.... 

شاید اگه زمان انتخاب رشته یکی اینا رو بهم میگفت مسیرم تغییر میکرد با اینکه خیلی تلاش کردم برا کنکورم و رتبه ام خوب شد ولی خب اون چیزی که میخواستم نشد امیدوارم شما با چیزای که گفتم بهتون کمک کرده باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلایلم زیاده ولی خب چندتاشو برات میگم😄😔تقریبا95 درصد رشته های انسانی شناورن یعنی از سایر رشته ...

ممنونم

یه سریاشو میدونستم ولی من انتخابم بین فنی هنرستان و انسانی بود بقیه رو هاشور خوردم چاره ای نداشتم