dele_sangi مدیر عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 1479 عنوان حستون میگه من کی ازدواج میکنم❓ | مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 169 پست همینطوری حستونو بگیدتوهین نکنین دوستان برای سرگرمیه 1404/08/10 | 19:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23638 شخصیتت درست گفتم؟هوشبری میاریشخصیت من؟ مهربون از خودت میگدری خیلی جاها و این نقطه ضعف توعه لبو دوست داری؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ـــaidam1384ــــ عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 572 خیلی خونسرد یا خیلی استرسی هستیهمیشه سعی میکنی همه رو از خودت راضی نگه داری مهربونی دلسوزی زود رنجی برا منم میگی چی ازم حس می کنی
سانیوس عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1059 مهربون از خودت میگدری خیلی جاها و این نقطه ضعف توعه لبو دوست داری؟ نه
سانیوس عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1059 مهربون از خودت میگدری خیلی جاها و این نقطه ضعف توعه لبو دوست داری؟ من مال تورو درست گفتم؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23638 خوش قلب مهربون دلسوز احساسی درست امسال بین فیزیو هوشبری روانشناسی کدومو میارم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 82449 درست امسال بین فیزیو هوشبری روانشناسی کدومو میارم هوش ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰 من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂
dele_sangi مدیر استارتر عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 1479 من مال تورو درست گفتم؟ عریزم از من چی حس میکنی ظاهریبنظرشماکی ازدواج میکنم
سانیوس عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1059 من چیبنظرشما کی ازدواج میکنم راستش من حس میکنم یا خیلی طولانیه یا خیلی نزدیکه وعده ازدواجت اونکارایی که گفتمو بکن
ـــaidam1384ــــ عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 572 شاید چن ماه دیگه من کِی میرم دانشگاه بهورزی؟زهرا دلش نرم شده باهام؟
ـــaidam1384ــــ عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 572 راستش من حس میکنم یا خیلی طولانیه یا خیلی نزدیکه وعده ازدواجت اونکارایی که گفتمو بکن منم بگو
dele_sangi مدیر استارتر عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 1479 راستش من حس میکنم یا خیلی طولانیه یا خیلی نزدیکه وعده ازدواجت اونکارایی که گفتمو بکن براشون صلوات نذر کردم همین الان ولی چله حق شناس سخته پریود ایناچیکارکنم اخه
سانیوس عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1059 عریزم از من چی حس میکنی ظاهریبنظرشماکی ازدواج میکنم موهات یا خیلی حجیمه یا خیلی کم پشت حالت دار یا فره مشکیه توپر یا تپل هستی
سانیوس عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1059 براشون صلوات نذر کردم همین الان ولی چله حق شناس سخته پریود ایناچیکارکنم اخه موقع پریود بسپار یکی به جات بخونه