dele_sangi مدیر عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 1484 عنوان حستون میگه من کی ازدواج میکنم❓ | مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 169 پست همینطوری حستونو بگیدتوهین نکنین دوستان برای سرگرمیه 1404/08/10 | 19:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23825 منم دوتا زمان مرسی عزیزم مهربونی دل رحمی دلت مثل گنجشکه یکمی خشنی گاااهی همیشه نه ارومی یه حس حال صورتی و ابی بهم میدیشخصیتم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
ـــaidam1384ــــ عضویت: 1404/03/10 تعداد پست: 581 مهربونی دل رحمی دلت مثل گنجشکه یکمی خشنی گاااهی همیشه نه ارومی یه حس حال صورتی و ابی بهم میدیشخصیتم؟ برا منم میگیی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23825 برا منم میگیی مهربونی زیبا گاهی عینک میزنی نمیدونم طبی یا افتابی موهای بلند تقریبا خرمایی مشکی بلندی داری اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 82815 عزیزم میشه برا من بگی آ برمیگرده؟ آره ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰 من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂
سانیوس عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1064 مهربونی دل رحمی دلت مثل گنجشکه یکمی خشنی گاااهی همیشه نه ارومی یه حس حال صورتی و ابی بهم میدیشخصیتم؟ خیلی خونسرد یا خیلی استرسی هستیهمیشه سعی میکنی همه رو از خودت راضی نگه داری مهربونی دلسوزی زود رنجی
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23825 آره عزیزوم شخصیتم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 23825 خیلی خونسرد یا خیلی استرسی هستیهمیشه سعی میکنی همه رو از خودت راضی نگه داری مهربونی دلسوزی زود رنجی بین فیزیوتراپی هوشبری روانشناسی امسال کدومو میارم،گدقیق درست اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
گوربا۸۲ عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5845 چیزی ک جالب بود برامکاربر های آقایون بود😂😂😂😂واقعا سطح تستوسترون اومده پایین🗿😂 بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨
سانیوس عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1064 بین فیزیوتراپی هوشبری روانشناسی امسال کدومو میارم،گدقیق درست شخصیتت درست گفتم؟هوشبری میاریشخصیت من؟
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 82815 عزیزوم شخصیتم؟ خوش قلب مهربون دلسوز احساسی ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰 من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂
dele_sangi مدیر استارتر عضویت: 1403/10/29 تعداد پست: 1484 خیلی خونسرد یا خیلی استرسی هستیهمیشه سعی میکنی همه رو از خودت راضی نگه داری مهربونی دلسوزی زود رنجی من چیبنظرشما کی ازدواج میکنم
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 82815 کِی پیام میده؟ شاید چن ماه دیگه ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰 من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂