جیگرم سوخته بابام هم گردنش شکست هم ضربه مغزی شد میگن لباساش همه خون بوده بابام خیلی ادم مهربون و زحمت کشی بود و ساده دل همش میگم چرا خدا این جوری کشتش🥲🥲😪😪😪 فکر میکنم بابای من انقد خونی بوده دیوونه میشم پشت کنکورم همه دوستامم دارن درس می خونن گاهی میگم بابام چقد برام زحمت کشید من هیچی نشم رحمتاش الکی رفته ولی وقتی درس میخونم ی دفعه وسطش کم میارم چکار منم بنظرتون😪😪😪😭😭😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شک نکن خدا هواشو داره، توام یه کاری کن که پدرتو خوشحال کنه، ناراحتی تو چه فایده ای برای پدرت داره؟ هر بار که میشینی سر درسات فکر کن پدرت چطوری به تو افتخار میکنه؟
تسلیت عرض میکنم عزیزم انشاالله که خدابهت صبربده وپدرتون روخدا بیامرزه، گلم میدونم سخته داغ عزیز اونم پدر اما اینو بدون که باگریه وغم وغصه کاری پیش نمیره سعی تو بکن ودرس هاتو بخون وبه جایی برسی مطمئن باش که پدرت دردنیای دیگر بهت افتخار خواهد کرد