2777
2789
سپاسگزارم ازتون معدل ترم اولم چند میشه یا بالای چند؟ لطفا از شخصی که دوستشون دارم خصوصیات بگید؟ حسی ...

بالای ۱۷/۵ 

قدش متوسط رو به بالا 

تقریبا بور 

چشماش شاید رنگی 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
واقعا؟؟اینجا اونقدر شهر بزرگ نیست،،اینم تا اونجا که میدونمآدم با شخصیتی هست،و خانواده مذهبی دارهتازه ...

من احساس هوس میگیرم

شایدم بی منظور اینکارو بکنه در نهایت دوست داشتنی در کار نیست

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تردید داره یکم در نهایت دوستت داره

چیکار کنم درست شه؟🥲

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

من احساس هوس میگیرمشایدم بی منظور اینکارو بکنه در نهایت دوست داشتنی در کار نیست

اون کتابایی که مد نظرمه رو بالاخره تا پایان سال بعد میخونم؟

برام‌ دعا کنین سال 1405تبدیل به اولین خانم دکتر و فرد تحصیلکرده ی کل فامیلمون بشم🤍.

میدونم گلم،،اخه من خودم از خودش خوشم میاد،،خوب اگه واقعا داره جدا میشه،،من فکر کنم بده🥺فیلم جذرو مد ...

چندسالته؟فکر میکنی کسی که ب زن اولش وفا نکرد بتو میکنه؟هیچ زنی زندکیشو الکی ازدست نمیده

انقد ادم هست تواین دنیا وارد دنیای جدیدی بشو سرکاربرو باادمای جدید اشنا شو 

خوشت میاد چیه 

تومیتونی از خیلیا خوشت بیاد باید دنبالش باشی اونم متاهل 

ارزش خودت بدون شاید ب حرفم گوش نکنی ولی از خیرخواهیه 

بهت میگم