2777
2789
عنوان

امروز توبه کردم ولی چه فایده

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 56 پست

برای اون کسی که حق الناس کردید استغفار کنید از ته دل براش دعا کنید نماز بهش هدیه کنید براش ذکر بگید صدقه بدید ...

نماز استغفار بخونید براش تقدیم کنید به امام یا ...امام زمان و حضرت ام البنین و امام حسین پیشنهاد میشه...

این اگر شمانمیتونید حق الناس که گردنتونه درست کنید ...اگر میتونید حلالیت بطلبید چون اگر نطلبید ممکنه نماز روزه تون تا ۴۰روز اثرنکنه 

توبه کنید یعنی پشیمون بشید ، حلالیت بطلبید اگر میتونید اگرم که نه همین اعمال که گفتم براش بکنید ، بعد سعی کنید جبران کنید و دیگه اون کار رو تکرار نکنید 

ان شاءلله خیره همین که شرمنده اید یعنی قلبتون روشنه و هنوز نمرده نگران نباشید 💗 بدونید ناامیدی از درگاه شیطانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید به فقیر کمک کنی مثلا.مگه چه گو هی خوردی که گفتنش هم سخته😅

حالا هرچی . مرسی از کمکت

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

منم دیروز بعد از دوماه توبم رو شکستم 😢خیلی حالم بده ....

دوباره شروع کن ناامید نشید ناامیدی از درگاه شیطانه 

همین که ناراحتید برای اینکه عهد رو شکوندید خودش یک نوع امیدواریه که هنوز قلبتون روشنه :) دوباره

چه حق ناسی به گردنته؟ خب برش گردون تا اون بنده هم ازت راضی باشه بجز خدا

مالی نیست . نمیتونم برش گردونم اصلا به اون ادما دسترسی ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

با توبه گناه پاک میشه 

و دیگه به شما مثلا دزد نمیگن 

یا به شما مثلا غیبت کننده نمیگن 

ولی حق ناس به گردنتان هست 

باید اون حق رو ادا کنید 

اگه مال هست باید برگردونید 

اگه ضربه جسمی زدید به کسی باید دیه بدید بهش 

اگه غیبت و تهمت و ازین دست باشه اگه طرف متوجه شده باید حلالیت بگیرید اگه متوجه نشده حلالیت نداره ولی باید انقد خیرات در حقش کنید تا جبران بشه و ضمنا باید تا حد امکان آثار اون غیبت ها رو پاک کنید 

اگه کسی رو گمراه کردید باید به راه راست برگردونیدش 

من به ترتیب کم به زیاد گفتم انواع حق ناس رو 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

با توبه گناه پاک میشه و دیگه به شما مثلا دزد نمیگن یا به شما مثلا غیبت کننده نمیگن ولی حق ناس به گرد ...

اخه دسترسی به اون افراد ندارم اصلا :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

همه ی امیدم میدونی چیه ؟ شاید مسخره بنظر بیاد یکی بهم خندید ولی همه ی امیدم اینه که با وجود ترسی که ...

ظهور ان شاء الله خیلی نزدیکه خیلی  اینکه توبه به دلت افتاده و اجازه توبه نصیبت شده معلومه پیش خدا هنوز عزیزی و خدا ازت ناامید نشده و ذات و قلب پاکی داری خیلی مراقب باش شیطان با وسوسه ناامیدت نکنه خودتم به نیتشون قرآن بخون صلوات بفرست مخصوصا صلوات که بسیار در ترازوی اعمال سنگینه

اخه دسترسی به اون افراد ندارم اصلا :)

مهم نیست 

حلالیت لازم نیست 

احتمالا کار شما با هون خیرات کردن حل میشه 

اگه بگید دقیقا چجور حقی به گردنتان هست میگم چیکار کنید

مالی جانی عرض و آبرو یا گمراهی؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

مهم نیست حلالیت لازم نیست احتمالا کار شما با هون خیرات کردن حل میشه اگه بگید دقیقا چجور حقی به گردنت ...

میشه درخواست بدم بهتون ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوباره دوباره دوباره ...دوباره عهد ببند و همش سعی کن به دور باشی 

خودتون رو ببندید به نماز و ذکر 

دائم الذکر باشید دائم الوضو باشید 

اصلا اصلا بیکار نباشید 

وبدونید خدا عاشق توبه کننده هاشه مخصوصا اونا که خیلی از شکستن عهد ناراحت میشن چون هرچقدر وفادار تر باشید شکستن عهد سخت تر میشه و اگر بشکنه ناراحت کننده تر میشه.‌.

اصلا ناامید نشو بنده ی خوب خدا:)