2777
2789
تو سعی کن چیزی نگی بهش ک مشکلی برات پیش بیاد بعدا

نه فقط گفتم با مشاور و دکتر ت در میون بزار من سر رشته ندارم ولی اصلا کپ کردم آخه خانواده ی بسته ای هم داره

I will always love you❤️💖💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره میندازتت تو حرف دروردن حواستو جمع کن که بگه اینم اینجوریه خصوصا اونجا که گفت متاهله فلان .اصلا دختری که مجرده چرا باید همچین حرفایی بزنه و شما گوش بدی حتی متالهشم همینطور یه سری حریم شخصیا تعیین کن برای خودت و نشون بده من از این چیزا خوشم نمیاد 

نه، جوری رفتار نکردم جرأت همچین کاری داشته باشن.

منم جوری رفتار نکردم بیشتر به خاطر همین تعجب کردم، از این حرفا شوخیشم نبوده بینمون چه برسه جدی،و نسبت فامیلمون نسبت حساسی هست

به خاطر همین خیلی تعجب کردم

چند بار که حرف افتاد بگو چقدر هاتی زودتر ازدواج کن و بخند با ادم دوروهم خوب نیست انقدر صمیمی باشی

دوست داره ازدواج کنه ولی جور نگیشه

دلم نمیاد اینجوری بگم شاید دلش بسوزه

میدونم مجبورم،صمیمی نیستم فقط میاد خونمون میمونه

خیلیا بدشون نمیاد از سر کنجکاوی ببینن اوضاع جنسی طرف چطوره یکی از آشناها به من میگفت کاش نشونم میداد ...

منم از همین ترسیدم واقعیت، چون با شوهرم هم نسبت داره گفتم نکنه میخواد از روی کنجکاوی سر از کار ما دربیاره

اگه دوباره بگه حتما

کسی باید بابت حرف و رفتارش خجالت بکشه همین آدمای مریض هستن

به خاطر رودروایسی اصلا تواین موارد خجالت نکشید رک و مستقیم بهش بگو اگه خیلی نیاز داری میتونی ازدواج کنی که اینقدر فکرت به چیزای بیهوده و پوچ مشغول نباشه

آواکادو سایت🥑                                                            

داره میندازتت تو حرف دروردن حواستو جمع کن که بگه اینم اینجوریه خصوصا اونجا که گفت متاهله فلان .اصلا ...

آره وقتی دوستشو مثال زد بهش گفتم من اصلا نمی تونم اینجوری باشم و خوشم نمیاد