2777
2789
عنوان

چرا مدرسه ها انقدر از مادرا کار میکشن

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 50 پست
وااقعااااا حق میگی بخدا خوشبحال مادرای ما بودیادشون میرفت ما کلاس چندمیماصلا کاری به ما نداشتن بقران ...

آره بخدا اصلا کاری به ما نداشتن مادرامون 

فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی غصت میگیره وقتی میدونی و میبینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رو میندازن ب جون مادرا بخدا

روانخوانی و حفظ سوره و پیام قرآنی رو همه ما باید یادشون بدیم ویس بفرستیم

بخدا دهنم سرویس شده 

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
همه رو میندازن ب جون مادرا بخداروانخوانی و حفظ سوره و پیام قرآنی رو همه ما باید یادشون بدیم ویس بفرس ...

پیام قرآنی رو باید تو برگه آچار بنویسیم مربوط به همون ایه نقاشی کنیم بزارن تو پوشه .خب اخرش؟

همه رو میندازن ب جون مادرا بخداروانخوانی و حفظ سوره و پیام قرآنی رو همه ما باید یادشون بدیم ویس بفرس ...

آره اینام هست یکی دوتا نیست که 

بچه میره مدرسه میاد اصلا هیچی بلد نیس مامانا باید بشینن کار کنن باهاشون اینا نتیجه ی کیلویی معلم استخدام کردنه 

طرف ن علاقه ای داره ن آموزشی دیده بخاطر استخدام و پول اومده تو این کار 

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

قبلا انقد صوت قرآن میذاشتن تو کلاس ک حفظ میزدیم ولی الان یه بار میذارن بقیش با مادرا 

از ظهر دهنم سرویس شده پسرم سوره حفظ کرده 

عربی خیلی سخته

من نمیدونم چرا انقد از بچه ها کار میکشن

پیام قرآنی رو باید تو برگه آچار بنویسیم مربوط به همون ایه نقاشی کنیم بزارن تو پوشه .خب اخرش؟

نمیدونم بخدا 

علاوه بر نقاشی پیام با معنی حفظ باشن

شعر های کتاب سوره های قرآن 

همشو ما باید بگیم تکرار تکرار تکرار تا یاد بگیرن 

وااقعااااا حق میگی بخدا خوشبحال مادرای ما بودیادشون میرفت ما کلاس چندمیماصلا کاری به ما نداشتن بقران ...

دقیقا امروز همینو به همسرم گفتم

نه میدونستن کلاس چندمم نه تغذیه درست حسابی فقط هنر میکردن هر هفته میپرسیدن درسات رو خوندی؟به خدا تو برف و بوران میرفتیم مدرسه می‌دیدیم بسته است 

زحمت نمی‌کشیدن اخبار چک کنن

حالا ما یه روز خطاطی و طراحی یه روز صبحانه سالم یه روز جشن تخم مرغ جشن هزار و........

مدرسه غیر انتفاعی و خداتومن شهریه .سرویس دارن یه وقت سرما و گرما نخورن.پا به پای معلم باید درس بدی و تکالیف چک کنی.آخرشم هیچی به خدا

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
نمیدونم بخدا علاوه بر نقاشی پیام با معنی حفظ باشنشعر های کتاب سوره های قرآن همشو ما باید بگیم تکرار ...

این هفته فقط سه تا تحقیق نوشتم و نقاشی کشیدم یکی درباره گنجوی یکی رازی یکی در مورد عدسی

دقیقا امروز همینو به همسرم گفتمنه میدونستن کلاس چندمم نه تغذیه درست حسابی فقط هنر میکردن هر هفته میپ ...

ما هم قدیم سرویس داشتیم خب😂🤣

مدرسه شما حتما نزدیک بوده

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
بچه میره مدرسه میاد اصلا هیچی بلد نیس مامانا باید بشینن کار کنن باهاشون اینا نتیجه ی کیلویی معلم است ...

دقیقا پسرم غیرانتفاعی میره ۱۶ نفره کلاسشون معلمش میگه من نمیتونم به این همه بچه برسم مادرا باید کنارم باشن حالا زمان ما کلاسا چهل نفری بود معلما خودشون همه چیزو آموزش میدادن و اداره میکردن

این هفته فقط سه تا تحقیق نوشتم و نقاشی کشیدم یکی درباره گنجوی یکی رازی یکی در مورد عدسی

گندشو درآوردن

من ک دیگه نمیکشم😔😮‍💨😮‍💨