2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حآل روحیم خوب نیس بهم میگن بچت نمیمونه برات کسای ک طلسم میکنن

حرف اضافه زدن ، شما هم زایمان کردی احتمالا افسردگی بعد زایمان گرفتی ، برای همین حالت بده . 

تا میتونی توی خونه قرآن پخش کن و خودت هم نمازات رو مرتب بخون و بقیه اش رو بسپار به خدا . با اونایی هم که اهل این حرفا و کاران رفت و آمد نکن 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
حیوانات

سعی کن همیشه غسلات رو انجام بدی وپاک باشی

چهار قل وایت الکرسی رو بخون 

نماز شبم میگن خیلی خوبه

میدونی عزیزم تو تازه زایمان کردی 

باید به بدنت برسی از لحاظ تعذیه همه مکملای دوران بارداریتو تاشش بعد زایمانتم بخور

همه چیز ب خدا بستگی داره اون نخواد ب بچم هیچی نمیشه ولی من میترسم 😭

من به شخصه به خود آیه الکرسی خیلی اعتقاد دارم. بخون فوت کن رو خودت و بچه ات و حتی همسرت و خونه و زندگیت. انشالله که چشم حسودا زود از زندگیت بره. 

خدا بده بستون نداره که . هر کیو بخواد میبره . حسابم پس نمیده

والاااا..انا لله وانا الیه راجعون..

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

والا ماهممون ازخداییموبهش بازمیگردیم..درکت میکنم ناراحتی من خودم ابجی کوچولومو تازه ازدست دادم ولی خب هیچکی واسه خدا تعیین تکلیف نمیکنه عزیزم بایدراضی باشیم به رضاش

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

والا ماهممون ازخداییموبهش بازمیگردیم..درکت میکنم ناراحتی من خودم ابجی کوچولومو تازه ازدست دادم ولی خ ...

درسته مرگ دست خداست ولی اینکه بنده های حرومزادش برا بنده هاش تعیین تکلیف میکنن بچه سالمو میگن نمیمونه میمیزه 

درسته مرگ دست خداست ولی اینکه بنده های حرومزادش برا بنده هاش تعیین تکلیف میکنن بچه سالمو میگن نمیمون ...

وای خدانکنههه کی بت گفته..اصلااین حرفاروجذب نکن