خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من می رفتم روانشناس دیدم تا وقتی دیپ سیکو هوش مصنوعی و اینا هست تا وقتی فیلما و چیزای انگیزشی هست اصلا خودمون می تونیم خودمونو راهنمایی کنیم چرا تراپی تازه خودمم می خوام همینو بخونم ولی خب من هدفم یه چیز دیگه ست و صد البته راهنمای خودم باشمو مردم دوس دارم کمکشون کنم 😄
من تجربه با یه ادم داشتم که خودش از نظر روحی داغون و خسته بود بعدا به من اصرار داشت گریه کنم دیوونه ام کرده بود می گفتم من نمی تونم می گفت باید تخلیه کنی سه پیچی بود دیگه بدم اومد ول کردم 😂ولی خب از حق نگذریم خوب و بد همه جا هست نمیشه بگیم همه تو یه شغلی صرفا مشکل دارن ادم داریم تو اون رشته و شغل داغونه ادمم داریم بهترین راهکارا رو میده بستگی داره ما پیش کی رفتیم مثلا من تجربه ام از اون روانشناس بد بوده نمی تونم بگم همه مث این روانشناسن که
نگران نباش والا من بیشتر از اینا پول دادم میگم اونی که من پیشش رفتم بهم می گفت گریه کن خودشم اوکی نبود کلا انگاری کلی خرج کردم تهش دیدم سازگار نیس الان اگه مشکل حادی باشه از دیپ سیک کمک می خوام الان حتی همینم می تونی از دیپ سیک بخوای راهنماییت کنه
سلام عزیزم من دکتری روانشناسی دارم.با پروانه اشتغال از نظام روانشناسی،ایشون کلاه برداره.در بدترین حالت هم هیچ روانشناسی حق نداره به مراجع هفته ای دو جلسه بیشتر بگه بیاد مطب..ایشون نوروفيدبک انجام داده که کیسه دوخته با این دستگاهی که خریده که جیب مردم رو خالی کنه.این یا دستگاه تشخیصی مثل سونوگرافی هست و هزینه اش هم نباید اینقدر می گرفت.لطقا حواست رو جمع کن
نوار مغزی رسید چیزاشو ببر بیمه میریزه حسابت من نوار مغزی دوره ای دارم
دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍