الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پشت کنکورم واقعا این انتخاب اخرمه الان بین موسسه مدیکال دکتر بهمنی اذر کیش موندم
انشاءالله که موفق بشی
دوتای اخرو اصلا نمیشناسم ولی مدیکال و تا یه حدی میشناسم نه زیاد امسالم که کنکور دادم تموم شد دیگه کانالشم حذف کردم ولی طبق همونی که گفتم حس میکنم سیب ترش بهتر باشه مدیکال دانشجو پزشکی داره ولی فکر نکنم زیاد باشه ولی سیب ترش اکثرا همه پزشکی ان و اینا اون دوتای اخرم که اصلا نمیدونم
میگم اصلا با این دوتا مجموعه مشاوره نداشتم ولی یه اشتباهی که خودم کردم این بود تو اون مجموعه ای که مشاور گرفتم تو بخش نظرات کانال دقیق نظرات و نخوندم و گذاشتم خودشون انتخاب کنن که اونم خوب نبود ولی شما برو تو نظرات کانال یا اگه نداره دقیقا بررسی کن ببین بیشترین نظر برای کدام مشاوره مدوم همه ازش راضین دقت کن فقط به رتبه کنکور و رشته اش نگاه نکن گاهی بعضی مشاورا با رتبه بالاتر بهتر از اونی هستن که رتبه اش پایین تره