2777
2789
عنوان

نمیزارن سوسکا رو بکشم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 89 پست
همین و بخر به نتیجه رسیدی دعام کن خواهرمطمعن باش به هیچی دیگه نیاز پیدا نمیکنیخیلی هم کم استفاده میک ...

ایشالله حتما ممنون

محلشون نمیدونم کجایه فقط جای رفتو آمدشونو بلدم همونجا بزارم کافیه؟!

نه تخماشون پشت کابینت و مبل اینا میزارن ولی امحا خمیری بزار معجزس ما یه جا بودیم باورت میشه ده هزار ...

عیو

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به ماشین لباسشوییمون خیلی شک دارم بهترین جا برای قایم شدنه میگم نکنه اونجا تخم کنن

من درمورد سوسک خیلی تو نت تحقیق کردم مدل آلمانی تو تاریکی پیداش میشه نصف شب چراغ قوه میگرفتم میدیدم سوسکای ریز از اجاق گاز میومدن سمت کف آشپزخونه که آب بخورن 

یه مدت خونه ما سوسک,(آلمانی) بود به غیر از سم کامن و ژل و خمیر اینا شروع کردم تمیزکاری خونه داخل ظر ...

یا خدااا بدی اینه ما به پشت وسایلمون دسترسی نداریم یا سنگینن یا چفت 

تو برای بشریت مضری 😂

🤣🤣🤣

خدا یه چیزی میدونه منو پولدار نمیکنه

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد دعا شنیده اند..فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند..آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

ن والا من داشتم تو سایت میچرخیدم یه لحظه احساس کردم دستم سوخت😂

من فهششون میدادم ولی یبار گفتم شاید گاز میگیرن که بگن من تو بدنت گم شدم منو پیدا کن و بزارم زمین